Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemöldökfestés hajfestékkel?

Szemöldökfestés hajfestékkel?

Figyelt kérdés
Szőke vagyok, így a szemöldököm is világos, és mindig ceruzával húzom ki, ami egy idő után lekopik. Hogy tartósabb legyen a dolog, befesthetem hajfestékkel? Mennyire fogja meg a bőröm?
2010. júl. 1. 19:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
mmint szemöldökfesték?
2010. júl. 2. 12:49
 12/15 anonim válasza:
Szerintem ne probald meg mert vaksagot okoz.
2010. júl. 2. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:

A legjobb a szakszerű festés és a szemöldökfesték, bár már én is festettem azzal a színű hajfestékkel, amilyennel épp a hajamat és tök szép lett, a látásom pedig a régi:D

MOndjuk a helyedben én tuti világos barnát használnék, ahogy az előttem szólók is javasolták:)

2010. júl. 7. 16:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem....csak akkor okoz vakságot,ha a szemedbe megy. Vagy úgy gondoltátok,hogy a bőrön keresztül vakul meg???
2010. szept. 16. 16:54
 15/15 anonim válasza:
Kozmetikusként mondom, hogy hajfestékkel soha! A hajfestéket a haj befestésére találták ki!! A sok idióta fodrász meg kozmetikus aki azt mondja hogy nyugodtan az nem járta ki rendesen az iskolát. A haj sokkal erősebb, vastagabb mint a szemöldök, tehát a festék is másként viselkedik. Egyébként nagyon sok terméknek vannak szőke , világosbarna de még vörös árnyalatai is! Pl: Refecto Cil, Profi Pil...stb. Megfizethető áron van és minőségi!:)
2013. jan. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!