Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ritkás szemöldökre szemöldökfe...

Ritkás szemöldökre szemöldökfestés?

Figyelt kérdés
Szép az íve a szemöldökömnek, de helyenként sajnos elég ritka (tinikori csináld magad szemöldökzedés-baleset -.-'). A kérdésem az lenne, hogy ha kozmetikushoz fordulok, akkor ő be tudja festeni úgy, hogy a hiányzó részek eltűnjenek? Vagy hogyan is történik a szemöldökfestés pontosan?
2011. ápr. 26. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Befesti,de ez jó esetben is kb. 1hétig tart,mert a bőrről lekopik hamar.Legjobb ha veszel szemöldökceruzát és megtanulod használni.Én is minden reggel kijavítgatom a hiányosságaim:)
2011. ápr. 26. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hiányos volt a szemöldököm, anno mindig szedtem bele egy kis csíkot, amikor még divat volt, és úgy maradt. Viszont elkezdtem használni rá a ricinusolajat, és elkezdtek kicsi szőke kis szálak nőni, amiket aztán befestettem tartósan, és szépen rendbejött a szemöldököm íve. :)
2011. ápr. 27. 09:13
 3/5 A kérdező kommentje:

A ricinusolajat kis mennyiségben viszed fel és csak a hiányos részekre? És kárt nem okozhatok vele, mint pl. kihullik más helyen?

Köszi a segítséget mindkettőtöknek!:)

2011. ápr. 27. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Szerintem kárt nem okozol vele, én mondjuk az egész szemöldökömet be szoktam vele kenni, mert amúgy is ritka volt a szemöldököm. Én úgy szoktam, hogy az ujjamat belemártom a ricinusolajos üvegbe, és azt kenem szét a szemöldökömön. Estére szoktam bekenni, reggel pedig lemosom. :) Nekem eddig nem hullott, sőt több lett, a meglévő szálak pedig hosszabbak. :)

2011. ápr. 27. 13:54
 5/5 anonim válasza:
Én is sima barna szemceruzával csinálom meg mindig minden nap és elég ritka nekem is a szemöldököm és mondta a kozmetikuscsa h. a ceruza teszi h. mégjobban hullanak ki a szálak nem tesz jót neki. Igen a ricinusolaj mindenre jó hajra szempillára ha nagyobbat akarsz, vagy jelen esetben szemöldökre :)
2013. júl. 18. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!