Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fekete Hajfestéket lehet...

Fekete Hajfestéket lehet szemöldökre használni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg nem lehetne, de én azzal festem, csak arra vigyázz, hogy a bőrödre ne kerüljön sok, mert nem jön le túl könnyen.
2010. aug. 23. 00:37
 2/4 anonim ***** válasza:
általában a hajfestékekre rá van írva hogy nem használható szemöldök festésre...én még nem mertem kipróbálni...
2010. aug. 23. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, igen rá van írva, de nem lesz tőle semmi baj, arra vigyázz a szemedbe ne kerüljön. Vagy kézzel, vagy fül- ill. fogpiszkálóval vidd fel rá.
2010. aug. 23. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha szép formára van szedve a szemöldököd, akkor nincs semmi akadálya, de arra tényleg figyelj oda, hogy a bőrödre ne kerüljön.....

Akkor meg pláne ne csináld, ha világosbarna, vagy szőke a hajad, mert az gusztustalan....

Ha viszont nagyon sötétbarna, vagy épp valamilyen festett, de sötét a hajad, akkor még külöleneges karaktert is adhat az arcodnak....

2010. aug. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!