Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemöldökfestés hajfestékkel?

Szemöldökfestés hajfestékkel?

Figyelt kérdés
Szőke vagyok, így a szemöldököm is világos, és mindig ceruzával húzom ki, ami egy idő után lekopik. Hogy tartósabb legyen a dolog, befesthetem hajfestékkel? Mennyire fogja meg a bőröm?
2010. júl. 1. 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kísérletezz hajfestékkel szemöldököt festeni, pláne ne otthon-nehogy nagyobb bajt csinálj (túl sötét lesz), azt nem arra találták ki!

Szerintem válassz egy jó kozmetikust, aki még a színt is jól eltalálja, és szakszerűen befesti neked.

2010. júl. 1. 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
jó hogy nem már szempilla festés hajfestékkel...szánalom, ne kísérletezz...
2010. júl. 1. 20:11
 3/15 A kérdező kommentje:
a színnel nem lenne gond. fekete szokott lenni.
2010. júl. 1. 20:19
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

Hát nem azért mondom, de szerintem egy szőke hajhoz a fekete szemöldök nem éppen ízléses!!!!!

Miért nem választasz egy közép-világos barna árnyalatot????

szigorúan kozmetikussal!

Bár nekem is szőke a hajam és elég fakó a szemöldököm világosbarna ceruzával húzom, színezem ki, AVON-os és egyáltalán nem kopik le mert vízálló!!

2010. júl. 1. 20:22
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen szőke a hajad. Linkelek képeket:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem fekete nem lenne olyan jó, inkább sötét-, vagy középbarna legyen. Én otthon ne fesd, kozmetikushoz menj.:D

2010. júl. 1. 20:28
 6/15 A kérdező kommentje:
a hajamban vannak fekete tincsek, és ha nem festeném a szemöldököm, semmi nem látszana belőle, mert olyan világos. elég hülyén tud kinézni=)
2010. júl. 1. 20:29
 7/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2010. júl. 1. 20:31
 8/15 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem!!! A sima hajszinezőre rá van írva, hogy szemöldököt ne fessünk vele, mert vakulást okozhat.. Akkor a festék? Vigyázz ezzel..
2010. júl. 1. 21:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp kozmetikus.. Vagy ha annyira magad akarod elintézni, akkor keress szemöldökfestéket. Tuti van.
2010. júl. 1. 21:30
 10/15 anonim ***** válasza:
szia, nekem barna hajam van, de a szemöldököm tök szőke, ezért festve van.otthon úgy, hogy kiválasztottam a színt(pontosan tudom milyen színű lesz) aztámn zsíros krémet kentem a szemöldökre és köré, aztán rá a festék. és nekem így sokkal jobb, csak kell egy kis gyakorlat.
2010. júl. 1. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!