Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok mennyi sminket használtok?

Lányok mennyi sminket használtok?

Figyelt kérdés

Én csak bb krém, spirál, néha nude rúzs

Egyik barátnőm szerint egy nőnek többet kéne adnia magára ilyen téren, mivel nincs is nagyon más sminkem. Mindig nálam van a spirálom, bb krémem, meg van 4 rúzsom. Szerintetek ez kevés?

2019. febr. 6. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szemoldokomet huzom ki, szemhejalapozo, szemhejpuder (foleg fekete, lila, voros, narancs), jo eros tusvonal, spiral, neha szemceruza is. Ruzs (sokfele nude, lilak, szurkek, piros, bordo, fekete).

Alapozni nem szoktam, szerencsere eleg tiszta a borom, csak korrektorozok neha egy picit ha kell. Szivesen csinalnam amugy, mert az szuper porcelan arcot ad, de felek, hogy nem lenne jo a boromnek :/

2019. febr. 6. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Spirál, szemceruza (különböző színűek), néha pedig rúzs (piros, bordó)

19/l

2019. febr. 6. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

alapozó + korrektor. Néha szájfény, szemöldökgél és pilla spirál.

van mindenféle más sminkcuccom is, de csak alkalmakkor használom őket, ami elég ritka.

2019. febr. 6. 22:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 23 éves vagyok, és bevallom, szerintem sokat használok.:)

Primer, korrektor, alapozó, púder, szemhéjfesték, tus, spirál, szemöldökformázó, highlighter, pirosító, szájceruza, rúzs. :)

Nekem nincs szép arcom smink nélkül, a bőröm sem szép(betokosodott zsírcsomók és hegek vannak rajta- a zsírcsomókat csak kivágatni lehet majd), de még ennyi sminkkel is az emberek 17 évesnek gondolnak.

Én így érzem jól magam; bár barátom rám szólt, hogy szerinte fölösleges ennyi smink, nekem ez egyfajta magabiztosságot ad-természetesen strandra, ilyen helyekre megyek nélküle is. :)

2019. febr. 8. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő, hogy ki mit szeret magán. Engem a hétköznapok során egyaránt tud irritálni, vagy felvidítani a sok smink az arcomon. Elegánsabb alkalmakkor mindig megadom a módját, de a mindennapok folyamán nem kell túlzásba vinni (feltéve ha a munkád miatt teszed).

Én korrektor nélkül nem tudnék élni, mert kamaszkoromban elég problémás volt a bőröm (még most is néha az), és ezért hozzászoktam, hogy anélkül nem megyek nyilvános helyre. Bárcsak ne lett volna ilyen problémám - szerintem a természetes a legszebb, így nem bántam volna, ha nem kell minden nap használnom. Az alapozókat sosem szerettem, mindig úgy éreztem, hogy muszáj az egész arcomra rákennem, ezért maradtam a korrektornál.

Emellett átlátszó szemöldökfixáló zselét szoktam használni, spirált és szemceruzát (sötétszürkét vagy aranyfényű lilát). Néha használok bronzosítót és pirosítós highlightert (kettő az egyben).

Rúzst csak akkor szoktam ha olyan a hangulatom, illetve alkalmakkor. A púder használatából próbálok visszavenni és inkább egyrétegű papírzsebkendővel leitatni az olajat az arcomról a nap folyamán, mert úgy vettem észre jobb a bőrömnek nélküle.

20/L

2019. febr. 11. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!