Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok mennyi sminket használtok?

Lányok mennyi sminket használtok?

Figyelt kérdés

Én csak bb krém, spirál, néha nude rúzs

Egyik barátnőm szerint egy nőnek többet kéne adnia magára ilyen téren, mivel nincs is nagyon más sminkem. Mindig nálam van a spirálom, bb krémem, meg van 4 rúzsom. Szerintetek ez kevés?

2019. febr. 6. 16:45
1 2
 1/15 anonim válasza:
61%
szia, szerintem teljesen jo, fiuk amugy sem szertik hogy ha nagyon sok a smink egy lanyon. persze emellett legyel apolt meg ilyenek de nem kell 1 kilo vakolat
2019. febr. 6. 16:49
 2/15 anonim ***** válasza:
Nagyon vékony réteg alapozó, pici púder, spirál, szemöldökömre az eredetivel megegyező színű zselé fixálni. Egy időben vettem időnként sminkcuccokat, aztán rájöttem, hogy úgysem használom, csak azokat, amiket írtam, úgyhogy leszoktam róla:).
2019. febr. 6. 16:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Korrektor, púder, szempillaspirál, nagyon ritkán rúzs és szemhéjpúder.
2019. febr. 6. 17:09
 4/15 anonim válasza:
100%
Alapozó, púder, tus szempillaspirál, ritkán ruzs
2019. febr. 6. 17:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak alkalmakra használok sminket.
2019. febr. 6. 17:50
 6/15 anonim ***** válasza:
41%

Egyszerre vagyok a két véglet. Vannak olyan periódusaim, amikor egyáltalán nincs kedvem bármit is kenni az arcomra, de az esetek többségében imádom még egy kicsit “túl is tolni” a sminkeimet.

16 évesen én sem használtam annál több sminket, mint amit leírtál.

Most 20 vagyok, és úgy érzem, hogy az arcom egyre jobban kívánja a sminket, de persze ki is kapcsol az, hogy a napom első óráját ténylegesen alkotással tölthetem, és sokkal magabiztosabbnak, önazonosabbnak érzem magamat így.

Természetesen a megfelelő arcápolás sokkal fontosabb ennél, így jojoba olajjal és hidratáló krémmel kezdem az egész procedúrát. Vékony rétegben alapozok, korrektorozok, amit nem csak a szemem alatt, hanem a homlokomon, az orromon és az államon is használok. Az egészet púderrel fixálom, majd minimálisan kontúrozok egy nagyon természetes hatású, nem túl sötét por állagú termékkel.

A szemöldököm hézagos részeinek kitöltéséhez, illetve a szép ív megrajzolásához a Maybelline kétvégű ceruza + púder megoldását használom.

Szemhéjpúderből általában hideg, rózsaszínes és a sarkoknál szürkés, füstös színeket használok, de soha nem használok 4-nél több színt egyszerre.

A tusvonal és a szempillaspirál soha nem maradhat el, az ajkaimon pedig szeretek valami természetes, de brutális tartós folyékony rúzst tenni,

2019. febr. 6. 17:51
 7/15 Metionin ***** válasza:
100%

BB krém, átlátszó púder, szemceruza, spirál, sötét rúzs.

A barátnőd ne szóljon bele a te sminkelésedbe, ha neked ennyi elég a kívánt külsőhöz, akkor miért kennél többet?

2019. febr. 6. 18:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

BB krém, korrektor, szempillaspirál

Ha nem lennék ilyen fehér, és látszódna a szempillám, ennyit sem használnék.

Nincs is semmi más sminkem, ugyanazokat a termékeket használom évek óta (mármint, 3-6 havonta elfogynak, pótlom, de nem kísérletezek más márkákkal/termékekkel).

Csak ajakápolót használok, nem szeretem a rúzsokat, így is telt ajkaim vannak, nem akarom külön hangsúlyozni.

2019. febr. 6. 19:13
 9/15 A kérdező kommentje:

Nekem elég ennyi, nem akarok feltűnő lenni, de tényleg elgondolkodtató, hogy nincs sok sminkem, másoknak meg tele van egy doboz, vagy 2,3.

Utolsó, pedig pont a telt ajkakat jó hansúlyozni!! Az enyém is az, csak halvány a színe és így legalább látszanak ha kenek valami nude rúzst. Szerintem próbáld ki, mert szép.:)

2019. febr. 6. 19:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznapi sminkem: primer, alapozó, korrektor, púder, kontúr, bronzosító, pirosító, tus, szempillaspirál, szemöldök gél, bordós pirosas rúzs. Engem meg azért csesztetnek mert hogy miért sminkelem magam erősen, mindenbe bele tudnak kötni mások.
2019. febr. 6. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!