Mennyi sminket használtok hétköznap?
Figyelt kérdés
Én szemöldök ceruza tus spirál szemhéj festék rúzs esetenként alapozót. Ez kb 10 percet vesz igénybe reggel.2017. júl. 30. 16:05
1/22 anonim válasza:
Én alapozót,korrektort, bronzosítót, szemhéj festéket, szempilla spirált, tust,rúzst vagy csak ajak balzsamot meg highlighert. Mindezt gyengén hétköznap és erősítve különleges alkalmakkor.
2/22 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy?
2017. júl. 30. 16:17
3/22 anonim válasza:
szemöldök színező zselé, szájceruza, szájfény, highlighter, szempillaspirál
6/22 A kérdező kommentje:
Én 18L
2017. júl. 30. 16:34
7/22 anonim válasza:
Változó, ha suliba megyek pl:
alapozó, púder, szemöldökceruza
ha barátokkal megyek találkozni vagy étterembe, meg ilyen akkor:
a fent felsoroltak plusz tus, szempillaspirál, bronzosító, pirosító, highlighter, és valami nude rúzs
16l
8/22 anonim válasza:
Szempillaspirál, szemceruza, szemöldökceruzával kicsit megigazítom a szemöldököm (van benne egy folt ahol nincsenek szőrszálak) és a szemem alá a karikák eltüntetésére egy pici alapozó.
9/22 Sunshinedoll válasza:
Alapozó korrektor, szemöldök, bronzosító, szempillaspirál, néha rúzs. Kb 10 perc
10/22 anonim válasza:
Alapozó (bár ez mostanában már elmarad), korrektor, púder, bronzosító, szemöldökceruza, tus és/vagy szemhéjfesték, szemceruza, szempillaspirál, rúzs. 20-30 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!