Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 25év körül lányok ti hétköznap...

25év körül lányok ti hétköznap és hétvégén milyen smiknket használtok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok, remélem nem baj, hogy válaszolok. Hétvégén általában itthon vagyok, akkor semmilyen sminket nem használok. Ha mégsem vagyok itthon, akkor ugyanolyat, mint hétköznap. Hétköznap ez a sminkem: korrektor a pattikra és a szem alatti karikákra, carmex ajakbalzsam, és szemcerka alulra. Nagyon ritkán, köbö havonta felteszek egy kis szemhéjpúdert és szempillaspirált, de max. ennyi.
2011. ápr. 15. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Hétköznap én nem használok sminket, szép bőröm van. Hétvégén, ha bulizni megyünk Maybelline Affinitone alapozót használok, nyáron még Bourjois púdert is használok, hogy ne legyen fényes a bőröm. Van essence műszempillám is, szeretem, de nem mindig van kedvem felrakni. Több arcpírem is van a szemhéjsminkem határozza meg, hogy melyiket használom. Gyakran csinálok feketés barnás füstös szemeket, vagy méregzöld füstös szemeket vagy csillogó angyali lila sminket. A rúzsokat nem szeretem, nem bírja a szám őket, ajakírrel helyettesítem. Maybelline Curl power szempillaspirált használok, a szempilláim tövére fekete essence szemkontúrceruzát, vagy Astor tust használok.

25N

2011. ápr. 15. 22:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Én mindennap sminkelem magam (kivéve, ha csak otthon vagyok). Hétköznap általában alapozó, korrektúr, púder, pirositó, szemspirál ezen kivül szoktam egy kis szemceruzát és szemfestéket vagy szemhéjtust, de nem túl erősen. Buliba erősebb, szemhangsúlyos sminket szoktam.

22L

(Amúgy azért teszek mindennap, mert nem tökéletes a bőröm és ezt szeretném elfedni, a többi már csak móka :)

2011. ápr. 16. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!