Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csináltam egy youtube videót...

Feszter1992 kérdése:

Csináltam egy youtube videót smink témàban, de nagyon kevesen nézték meg eddig, tényleg ennyire rossz lett?

Figyelt kérdés

Vêleményeteiket előre is köszönöm!

Ha megnêzitek azt is nagyon szépen köszönöm!😊

[link]

2019. febr. 6. 07:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre tény: Nem rossz.

De kislány vagy, egy nézetből akarod szerepeltetni az arcodat ezért nagyon nem természetes a mozgásod,

Nekem pl nem jön be az arcod. (bocsi)

Ha csak magyar nyelven maradsz, nem is lesz sok látogatód.

Pl a vége fele a köszönet is csak magyarul van.

Ha beszélni is tervezel javaslom legalább az angol feliratot (de pluszba a németet is beillesztheted)

A zene kifejezetten sablon unott, az emberek nagy része kinyomja a hangot ez miatt. S hiába tervezed a beszédet, a megszólalt nyelven nem fogják hallani.

Nem csak a "pozitív" kritikákat kell csőlátással elfogadni. Mindig is lesz olyan, akinek nem fog valami tetszeni és sose tudhatod melyik negatív kritikából tanul az ember.

Vannak olyan kritikák, amikből előnyt is lehet kovácsolni.

2019. febr. 19. 05:22
 22/24 anonim ***** válasza:

Nagyon szép vagy, és első videónak elég jó a képminőség.

Ami kár, hogy nem beszélsz benne.

Úgy vettem észre, hogy a nézők inkább azokat a tartalmakat preferálják, ahol el is magyarázod, hogy éppen mit csinálsz, és mi a véleményed a termékekről.

A zene tényleg elég “tömeg” és monoton, nem mellesleg nem is illik egy ilyen jellegű sminkes videóhoz.

Ajánlom az Epidemicsound oldalt, ami bár fizetős, de cserébe rengeteg és hihetetlen jó no copyright zenét tölthetsz le.

2019. febr. 19. 08:47
 23/24 A kérdező kommentje:

Kedves 21 Válaszoló!

Köszönöm Szépen az építő jellegű kritikát!

Tudom hogy kislányos fejem van, a 30 éves bátyám is mindig ezt mondja nekem, pedig már rég elmúltam 20 is. :D

Beszédes videót még azért nem csináltam megmondom őszintén, mert nem volt megfelelő mikrofonom hozzá,illetve még hiányzik egy fontosabb fényforrásom is. Most úgy vagyok vele hogy hobbiként csinálgatom, hogy egy kicsit le kössem magam, mert eléggé ki tud kapcsolni a sminkelés illetve nagyon élvezem a vágás részét is, ami számomra még nagyon új terület. Nem célom You Tube sztár lenni, de ha valami pozitív hozadék jár vele azt sem bánom. :)

Köszönöm hogy megnéztél!

2019. febr. 19. 10:57
 24/24 A kérdező kommentje:

Kedves 22-es!

Köszönöm Szépen a zene tippet, biztos rá nézek majd. :)

2019. febr. 19. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!