Csináltam egy youtube videót smink témàban, de nagyon kevesen nézték meg eddig, tényleg ennyire rossz lett?
Vêleményeteiket előre is köszönöm!
Ha megnêzitek azt is nagyon szépen köszönöm!😊
Nem várhatod el hogy pàenapos videóra kezdőkènt hirtelen sok százezres nézettséged legyen.
Még nem is nagyon dob ki téged ha beírunk keresőbe.
Igen, nem is azt vártam , de azért kicsit jobbra számítottam. Elgondolkodtam rajta hogy érdemes -e egyáltalán mert ügye nincs rajta komment se , ezért gondoltam itt megkérdezem mi lehet a gond.
De sok pozitívumot kaptam itt és úgy gondolom csinálom tovább ! Köszönöm válaszod!
Ami jó:
Nagyon szép vagy, és szépen, az arcodnak megfelelően is sminkelsz
Tudsz kamerába sminkelni, ami egy külön képesség, sok kezdő youtuber gyönyörű sminket készít, csak a videó 85%-ában a keze, a tükör és az ecset takarja amit épp csinál, nálad ez nem gond
a vágás, a közelik a termékekről máris eléggé profik, nyilván lehet még hova fejlődni de nagyon nem első videónak tűnik
Amitől jobb lehetne:
Vágd rövidebbre. Sok helyen beletekertem kicsit, mert "túlmagyarázta" a videó a folyamatot. Felviszed az alapozót, eldolgozod, oké. Utána nem feltétlen kell bennehagyni még fél percnyi felvételt arról hogy dolgozod el az alapozódat. A szemöldökből, szemfestésből is elég az egyiket megmutatni, (főleg ha féloldalasan ülsz és a bal oldalad nem is látszik annyira) mert unalmassá válhat.
Próbáld meg változtatni az arcod közelségét, ha a felszerelésed engedi. Amikor alapozol, legyen benne az egész arcod, a szemsminknél közelíts rá a szemedre.
Mint előttem is írták, beszélj. Arról hogy mit csinálsz és miért, de más odatartozó dologról is. A termék minőségéről, arcápolásról, hogy kinek ajánlod ezt a sminket és hova.
Tudom hogy a zene nehéz kérdés, mert jogdíjas zenéért nyilván nem tudsz/akarsz fizetni, és nem is baj ez, de ez olyan volt mint a telefonos ügyfélszolgálat hívásvárakoztatója, próbálj meg olyat keresni ami kevésbé agresszív.
Összegezve van még sok minden amin lehet javítani, de ígéretes nagyon ahogy kezdted.
Sok sikert!
Gyönyörű vagy, és ezt férfiként mondom.
:)
Megnéztem a videót annak ellenére, hogy nem sminkelek és más tartalmak érdekelnek. Eléggé unalmas volt, hogy csak zene megy, ráadásul ezt a fajtát egyáltalán nem bírom ... emiatt bele is tekertem. Észrevettem, hogy a szemeid elég kicsik, és még jobban beszűkítetted őket azzal, hogy kihúztad alul feketével (szerintem hanyagold).
Női szemmel nézve szerintem szép arcod van és a szád egyszerűen gyönyörű.
Sok kitartást kívánok.
amit a többiek már írtak, azt nem ismétlem, jó tippeket kaptál. érdemes az ismerősöket is mozgósítani, barátoknak megmutatni megosztásra kérni őket. ők közel is állnak hozzád, hajlamosabbak megosztani a dolgaidat, mint akik nem ismernek. a segítségükkel könnyebben tudsz közösséget építeni.
az idegenek is hajlamosabbak feliratkozni, megosztani, ha kéred őket. elcsépelt, hogy mindenki feliratkozásért és megosztásért könyörög, de két oka van, hogy mindenki ezt csinálja. az egyik, hogy ezt látják egymástól, a másik viszont, hogy működik...
érdemes lehet csinálnod egy blogot is, ahol pár mondatban összefoglalod, amiket a videóban megmutatsz és oda is beágyazod a videót, máris több emberhez juthat el, több esélyed van, hogy rátalálnak.
a beszélős videó mindenképp jobb ötlet, jobb ha van hozzá magyarázat is. viszont a hosszú csak szövegelős részeket bevághatod hangban azok alá a képek alá, amiken történik is valami és így tudsz rövidíteni, feszesebbé tenni, hogy kevesebb legyen a holtidő, amit át akarna pörgetni az ember. az is jó tipp, ha az ismétlődő, feleslegesen elnyúló részeket kivágod és csak annyit mondasz, hogy a másik szemet ugyanígy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!