Csináltam egy youtube videót smink témàban, de nagyon kevesen nézték meg eddig, tényleg ennyire rossz lett?
Vêleményeteiket előre is köszönöm!
Ha megnêzitek azt is nagyon szépen köszönöm!😊
Milyen szép vagy :)
Amúgy nem rossz video . Csak a kamera lehetne egy kicsit közelebb az arcodhoz de amúgy nincs más baj vele.
Nagyon Szépen Köszönöm Mindenkinek a válaszokat!
Az építő jellegű kritikát megfogadom, a következőt már ugyis beszélősre terveztem , illetve alá narrálok majd szerintem egy rövid bemutatkozás után. És valóban közelebbi felvételt is csinálok hogy jobban látszódjon a smink. Még egyszer köszönöm hogy megnéztétek! :)
Igen abszolúte nemzetközi színvonalú. Amit javíthatsz:
-technikák elmagyarázása
-arcforma, bőrtípus és szín elemzés. Miért működik az adott túnussal ez a rúzs? Kin mi hat közönségesnek és miért? Mi alapján választassz ecsetet? Hogyan tervezed meg a sminket? Miaz adott termék funkciója?
-az idegesítő liftzene csökkentése.
-közelíts rá arra ami fontos. Túl sok a háttér de nem látni a lényeget.
-olyasmiről szóljon amiről nem találsz videót. Önmagától ez a smink nem új, 10 perc alatt 50 ilyet találok. Próbálj friss, egyedi tartalmat készíteni.
Ja és kimaradt hogy ne ismételd magadat. A jobb szemed kifestése alapján evidens, hogy hogy készül a bal. Nyugodtan kivághatod, az emberek hajlamosak átugrani az uncsi részeket.
Az is jó ha több fronton szórakoztatod a népet. Pl alapozás közben beszélhetsz a bőr tisztításról vagy a smink eltarthatóságáról.
Promó ötlet : keress vendégeket. Statiszikailag kevés az esélye hogy minden néződ úgy néz ki mint te. Minél változatosabb a csatorna, annál jobb.
Hívd meg pl a jógás csatornából a lányt, ő lesz a modell a napüdvözlő póz ikhlette sminkhez. Te meg menj át hozzá jógázni, mindketten kaptok új nézettséget a másik követőitől.
"Cserélj sminket" a másik sminkessel.
Hívj be valami váratlant. Pl durva pattanásos, égési sérült, szemüveges, izzadós stb modellt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!