Tizennégy éves lánynak is szúrnának septum piercinget szülő jelenlétében?
En ismerek egy piercingest es nagyon tisztan dolgozik, szep a szalonja es egy pcvel sem volt gondom.:) O ad egy lapot, hogy a szulo irja ala, es csak akkor szurja ki.
Bar meg szerintem is eleg fiatal vagy, ha fel-1 ev mulva is annyira akarod csinaltasd meg, ha gondolod. Ez csak egy pc, barmikor kiveheted, septumnak amugy sem marad nyoma lathato helyen.
A szalonok nagy részében, legalábbis amiket ismerek, nem vállalják el 16 éves kor alatt sehogy és semmit a normális fülcimpán kívül.
Vannak szalonok, ahol 14 évestől még személyit sem kérik el és simán böködnek, de azok távol állnak a normálistól.
Azt tudom ajánlani, hogy ha tényleg nem akarsz várni már, akkor érdeklődj a szalonokban személyesen, telefonon, vagy emailben. A legtöbb szalonnak van weboldala vagy facebook oldala, ahol az elérhetőségek fel vannak tűntetve.
Amikor én voltam 14, akkor a legtöbb szalon elvállalta, bár akkoriban egyrészt drága volt, másrészt nem volt túl sok választék a szalonok között.
Ha nem sikerül találni helyet, akkor ne búsulj. Hordj "kamu" septum ékszert, aztán ha 16 éves korodra is kell, hát megcsináltatod. 2 év hamar elrepül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!