Hogy csináltassak septumot hogy a szüleim ne vegyék észre?
Nem rosszból írom,de szerintem vegyél egy fake septumot
Egyszerűen kitudod szedni és a szüleid nem veszik észre
Ennek a veszélye az,ha kiderül hogy fake akkor lehet csúfolni fognak
Előnye: nem fogod utolag megbánni ha nem áll jól..
Mivel nem vagy nagykorú, így nem is tudom, hogy csináltathatsz-e szülői engedély nélkül egy valamire való szalonban. Eszedbe se jusson magadnak vagy valahol valakivel privátban, mert nagyon elfertőződhet!
Szerintem ülj le és beszéld meg a szüleiddel. Olyan helyen van az a piercing, hogyha később már nem tetszik, akkor meg se látszik a helye. Vannak kicsi septumpiercingek is, amik annyira nem feltünők.
Az pedig hogy kiveszed az nem lesz kivitelezhető, főleg az első időszakban nem, amikor gyógyul. Nagyon könnyen benőne. Nekem nostril piercingem van és ha 1 napig nincs bent, akkor már nagyon kicsi lesz a lyuk. Pedig már 7 éve megvan. Ráadásul a gyógyulási folyamatnak nagyon nem tenne jót a ki-berakás.
Nem mindenki szerint így van, ahogy látom, de ha veszel egy branült és egy teljesen steril septumot, valamint a hozzá szükséges kellékeket, akkor, ha kellően lefertőtlenítesz mindent, magadnak is szúrhatod
A ki-be rakosgatás tényleg nem kivitelezhető, de befelé fordítva nem látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!