Észreveszik majd a piercinget? (lent)
SZüleim nem engedik meg a nyelvpiercinget,és én úgy tervezem h sunyiba megcsinálom,de akkor sem szeretném h lássák!
Úgy akarom h amikor apámmal nem találkozok 5 napig,mert pont ellentétesen dolgozunk akkor,anyukámtól annyira nem tartok!Gondoljátok h feltünő lesz a feldagadástól ahogy beszélek?? mikor már nem lesz ezzel gondom akkor mind1 lesz nem fogják ők észrevenni csak a lábadozós időszaktól tartok!
amikor megcsinálják, érzéstelenítik, így amíg zsibbad nem nagyon tudsz beszélni :S
egyik ismerősömnek 3 napig bevolt gyulladva:S és csak leveseket tudott enni:S
hát nem sookat beszélek velük:D:D
de mondjuk az érzéstelenítő kimenetele idejéig,tegyükfel nem mejek haza,miután kimegy akkoris belesz dagadva akkoris feltünően érdekesen beszélek majd?
hát..nem lesz olyan feltűnő, de hallatszódni fog a hangodon:S:S
de nem biztos h ilyen sokáig, mert mindenkinél más :)
barántőm is titokba tartotta suli után elment betetette és a buszon pl észre sem vettem pedig előtte egy fél órával csinálták meg neki nem igazán dagadt fel meg ilyenek meg tudott rendesen beszélni úgy vettem észre hogy megmutatta :)
de pl unokatesómnak is megtiltotta az anyukája és 1 év múlva vette észre úgy hogy a telefonjában nézegette a képeket és ott volt lefotózva :) és nem akarta elhinni hogy egy évig nem vette észre:) de pl osztálytársamnak is 2-3 napig be volt dagadva alig tudott beszélni :S
szerintem ez változó hogy kinek mennyire dagad be és mennyire tud beszélni!
amúgy miért akarsz nyelv pc-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!