Ez így csalásnak szemít?
Figyelt kérdés
Sok fiútól hallottam, hogy szerinte szexis ha a lány ajka felett van 1 kis anyajegy.:) Nos, nekem van, ha közelről megnézik akkor látszik mert világosbarna. Meg is dícsérték a fiúk, hogy cuki. Na, én ezt ki akarom emelni.:) Ha sötétbarna szemceruzával lefestem. A méretén nem változtatok.2019. jan. 18. 22:03
1/8 anonim 

válasza:

Átvered a fiúkat.Szerinted ez csalás?
Ez olyan mint a "full makeup",szerintem az sem fer velük szemben!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem verem át, mert tényleg van ott anyajegyem, csak sötétebb lesz így.
2019. jan. 18. 23:01
3/8 anonim 

válasza:

Elég gáz. Anyajegyet alapból nem piszkálunk, mert barmi baja lehet.
Másrészt pedig, ha csak emiatt lát majd valaki szexinek...de ha neked ez kell..
Nem beszélve arról, ha megcsókolsz valakit , lejön az egész. Nem csalás, hanem ultragáz
4/8 Miss Endzsi 

válasza:

Én is csináltam ilyet a szemem alá. Nyugodtan tedd meg. Ereszd el a fantáziád, bontakozz ki.
5/8 anonim 

válasza:

Ez mind oké amíg le nem mosod a sminket.De este mit mondasz neki,hogy hova lett a “szexis”anyajegyed?
6/8 A kérdező kommentje:
Ugyan ott lesz :D Így is látszik, csak picit halványabb:D
2019. jan. 19. 11:05
7/8 anonim 

válasza:

Ha eldöntötted hogy ezt fogod csinálni miért teszed fel a kérdést? Továbbra is gáz,hiába hajkurászod hogy neked ott amúgy is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!