14 éves lánynak milyen alapozót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Előre is köszi!2010. jún. 29. 14:10
1/8 anonim válasza:
Folyékonyat, a bőrtípusodhoz és színéhez megfelelőt :)
2/8 anonim válasza:
igazából semmilyent sem,mert még nagyon fiatal vagy és tönkre teszi a bőröd,de ha mégis szeretnél használni akkor bőrödnek megfelelő színű folyékonyat.Azért ne használj rendszeresen esetleg néha bulikba:)
3/8 anonim válasza:
Szerintem 14 évesen ne használj alapozót. Inkább korektorral tűntesd el a hibákat, és utána púder. Az alapozó túlzás.
4/8 anonim válasza:
ez nem a korodtol függ
attol hogy száraz-e a börös fénylik-e hasonlok.
meny be a boltba és kérdezd meg egy nöi fiatalabb eladotol=)
biztos segiteni fog=)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2010. jún. 29. 16:13
6/8 anonim válasza:
folyékony, a bőrtípusodnak megfelelőt.
7/8 anonim válasza:
szerintem ugorj el a dm-be vagy a rossmanba és a középkategóriás termékekből válassz a bőrszinednek megfelelőt amit könnyü felvinni. amúgymeg nem biztos hogy először jót választasz, de utána majd rájössz h milyet kell vegyél. én a krém állagút ajánlom, de én nem használok ilyeneket, mert mindig meggyűlik a bajom velük.
pl balea-st meg ilyen ócska xarokat ne vegyél.nem érnek semmit és csak zsirosnak fog tünni az arcod tőle
8/8 anonim válasza:
Miss sporty púder+korrektor.Nagyon jók!A Miss sporty alapozók viszont rémesek!Foltosan fednek és kb 1 óráig maradnak az arcodon!Egyébként az olcsóbb termékek nem mindig rosszak!Én hasznéltam Clinique-t és szörnyű volt!És még az szuper a fent említett termékekben h nagyon világos színben is kaphatók.Kb:1000 forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!