Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót ajánlotok?

Milyen alapozót ajánlotok?

Figyelt kérdés

A bőröm enyhén zsíros, ezért mattosító alapozót szeretnék, olyat ami eléggé jól fed (pattanások, pirosas foltok) mégsem maszk hatású.

A MAC pro longwear alapozóra gondoltam, szerintetek ez az alapozó milyen? Érdemes-e megvenni vagy nem?

Nem értek annyira a sminkeléshez, de szeretném megtalálni a megfelelő alapozót.

2011. szept. 4. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Púderalapozókkal is próbálkozhatsz, én anno az AVON ásványianyagokkal dúsított púderalapozóját használtam, és nagyon jó volt.

Viszont MACet nem használtam, de bátran ajánlom így is, sminkes körökben a MAC az etalon. Viszon arra is számítanod kell, hogy nem lesz olcsó.... Az eladók pedig biztos segítenek a megfelelő alapozó kiválasztásában ott:)

2011. szept. 4. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:

A Clinique-nek van kimondottan anti-blemish alapozója, nekem az vált be, pedig rengeteget kipróbáltam. Nekem is problémás bőrőm van és ez nagyon szépen fed, nem okoz újabb pattanásokat.

Kb 6ezer ft egy tégely, de az egész arcra 1 borsónyi kell csak és kb fél évig elég. Menj be egy Clinique boltba, segítenek kiválasztani a megfelelő színt. Ha sikerül bőrközelit találni, akkor nem is kell mindenhova kenni, elég a problémás részre (nekem pl csak a homlok, áll részre van kenve, alig látszik, hogy egyáltalán van rajtam alapozó, csak, hogy szép a bőröm)

2011. szept. 4. 16:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az AVON-os alapozókkal egy a gondom, hogy kipróbálni nem tudom őket, és mivel nagyon világos a bőröm, szeretem megnézni és kipróbálni azt a terméket amit venni szeretnék.

Természetesen utána fogok nézni mindkét alapozónak, szeretem elolvasni a sminkes blogokban írt dolgokat vásárlás előtt. (:

2011. szept. 4. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
A MAC alapozók nagyon jók. Ha abban gondolkodsz, akkor az üzletben segítenek kiválasztani a bőrödnek megfelelőt, fel is teszik rád. Nekem is enyhén zsíros a bőröm, és nekem a Studio Fix fluidot ajánlották. A fedése erős és imádom.
2011. szept. 4. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Clinique alapozó nagyon jó és azt használok nap mint nap és bevált, viszont a mac drágább és annyival nem jobb 15/Fiu
2011. szept. 5. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!