Milyen fajta habállagú alapozót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Mármint melyik márka a legjobb, melyik vált be nektek. Ha lehet valami olcsóbb fajtát mondjatok, 2000-3000 ft max.2011. aug. 26. 09:55
1/3 anonim válasza:
Én L'OREAL Mat' Morphose alapozót használok, ez olyan 3900 Ft körül van, de pl a Dm-ben vagy a Rossmannban leárazáskor 2500 ért is meg lehet venni. Tény, hogy elég sok embernek nem jön be, de nekem eddig ez vált be a legjobban. Ha még olcsóbbat akarsz, akkor asszem van az essence-nek is, bár azt még nem próbáltam.
2/3 anonim válasza:
Jaj, és még valami, ha úgy döntesz, kipróbálod, akkor szokott lenni az októberi GLAMOUR-ban 50%-os kedvezmény a DM-be. Akkor már csak 2000 Ft-ba kerül (:
(Első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!