Szerintetek hogy mutat egy pasin ha az egyik szeme piros (színes kontaklencsével) a másik kék (természetes)?
Figyelt kérdés
A feltűnőség lenne a cél. Mennyire lenne kifinomult? Taszító lenne vagy vonzó? Vagy egyik se hanem tökmindegy?2019. jan. 8. 23:20
11/14 anonim válasza:
Nem képzeltem bele semmilyen Manson stílust. Csak elmondtam az asszociációmat a felemás lencséről. Nem kell egyből harapni :)
12/14 anonim válasza:
A piros szem még véletlenül sem lesz elegáns..Ha eleganciát akarsz magadnak teremteni akkor hagy a szemeidet olyannak amilyenek a sors alkotta.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem harapok, bocs, csak megjegyeztem. :)
12# Önmagában talán nem, de a feltűnőség is számít mint írtam. És nem hiszek abban, hogy a sors irányítson. Te döntesz nem a sors.
2019. jan. 9. 19:10
14/14 anonim válasza:
A gyönyörű kék szemedre ne rakd, mert az eredeti sokkal szebb. A piros kontaktlencséről pedig az undorító emósok jutnak eszembe, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!