Szerintetek ez szolíd, kevés smink? Mi a véleményetek az ilyen sminket viselő lányokról?
2019. jan. 3. 22:09
11/27 A kérdező kommentje:
Hivatásos? Kevered valami rokonoddal. Profi teniszező a lány, és a BME-re jár.
2019. jan. 3. 22:21
12/27 anonim válasza:
Profi
7 vereség, 2 győzelem :D felvételinél biztos jól jött a pluszpont a sportolás miatt, csak tudod bekerülni egy dolog, bent is kell maradni
13/27 anonim válasza:
Nem szolid, nem kevés, ízléstelen. Semmilyen alkalomra nem viselném.
14/27 anonim válasza:
ajj mennyire tudtam, hogy ez is csak valami egosimogató kérdés lesz :(
Most ettől nem lesz több követőd te lány.
15/27 anonim válasza:
16/27 anonim válasza:
# 15
ha megnézed a legtöbb insta csaj mintha egy kaptafára lenne gyártva, minimális változtatásokkal.. szerintem ezek ki is közösítik egymást, ha nem mennek a trendek után, még ami a pasikat is illeti
17/27 anonim válasza:
Nem szolid a smink. Igazából nagyon mű az arca. Én is szoktam füstös szemhez erős színű rúzst feltenni, de tudom, hogy az nem szolid. Főleg nem ennyi mindennel az arcon.
18/27 anonim válasza:
Szep lany. Szep smink.
Teljesen alap smink. Itt minden fiatal lany ilyenben van Budapesten. Teljesen megszokott. A piros ruzs divat,nem kirivo. Sok lanyon van ejjel nappal. Budapesten nappal is megszokott az ilyen smink.
19/27 anonim válasza:
Úgy néz ki mint egy kva. Akárhova is jár...
20/27 A legrosszindulatúbb válasza:
Egymenetes-egypatronos ribizli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!