Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen kiegészítőket viseltek...

Milyen kiegészítőket viseltek mikor bulizni mentek?

Figyelt kérdés
Lehet képeket is linkelni!
2010. jún. 28. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Feszítővasat, rugóskést, bézbózütőt.
2010. jún. 28. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak nagyobb karika fülbevalót szoktam tenni, azt is ritkán. Általában teltházas helyekre járunk, és mindig attól félek, hogy lerántják rólam a karkötőt/órát, úgyhogy inkább nem rakok fel. Nyakláncot is teszek néha, általában sima medálosat.
2010. jún. 28. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt amit hétköznap. Szerintem rohadt ciki, amikor valaki feltűnően nagyon kicsípi magát egy bulira. Csak természetesen kell, mint egy átlagos hétköznap.
2010. jún. 28. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden nap van rajtam gyűrű (3 db ezüst), nyaklánc (szintén ezüst, kezdőbetűs medállal), valamilyen fülbevaló és karkötő. Annyi a változás nappalhoz képest, hogy nagyobb, "lógósabb" fülbevalót teszek be, és kicsit feltűnőbb karkötőt.
2010. jún. 28. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!