Mennyire szeretitek az ékszereket, kiegészítőket?
Figyelt kérdés
Van olyan ami minden nap rajtatok van pl.: fülbevaló? Vagy inkább csak ritkán alkalmakra?2011. jún. 27. 20:34
1/7 anonim válasza:
Rajtam minden nap van: az egyik fülemben egy biztosítótű, a másikban pedig variálom, de legtöbbször egy fake tágító:D
illetve vlamilyen nyaklánc is minden nap van rajtam (kivétel esetleg a magasabb nyakú pólók, meg amihez nem illik)
Amióta ékszereket készítek, nem tudom elképzelni nélkülük a napomat, hozzám tartoznak:)
2/7 anonim válasza:
Ha elmegyek itthonról, mindig hordok ékszert: fülbevalót és 6 gyűrűt. Néha nyakláncot is. Csak ezüst ékszereim vannak, mondjuk 1-2 fülbevalóm fém, de az is passzol az ezüsthöz.
3/7 anonim válasza:
Én gyűrűt, nyakláncot, karkötőt szoktam viselni.Fülbevalótól félek, ugyanis mikor kiskoromban ki volt lyukasztva a kő belement a fülcimpámba és hát elég fájdalmas volt mikor kihúzták, pedig 2 érzéstelenítőt kaptam.Szemüveges vagyok, de néha napszemcsit is veszek föl:)
4/7 anonim válasza:
5 füllyukam van, mindegyikben van fülcsi. az elsőket variálom, a többiben pici ezüst golyók. tervezem a hatodikat :D
amúgy néha hordok még gyűrűt, esetleg nyakláncot.
5/7 anonim válasza:
Szinte minden nap van rajtam fülbevaló: van egy pár pici bedugós, de inkább a nagy lógós vidám fülbevalókat szeretem.
6/7 anonim válasza:
Mindennap:fülcimpába arany csüngős fülbevaló(mindenki mondja hogy olyan szép és különleges)(páromtól kaptam).Porcba (jobb fülembe)2db pici fehérköves aranyfülbevaló.És végül 2db arany gyűrű.
Alkalmakra szoktam variálni mert még sok bizsum és ezüstöm van
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok. :D
2011. jún. 28. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!