Hol szoktál kiegészítőket (sálakat, kendőket, ékszereket, bizsukat, hajpántokat) vásárolni?
én mindig piacon vagy turkálóban(pl. sálat), egyedieket találni, szépek is, és nem jön szembe veled az utcán
20Ł
Szia:)
én most találtam egy jó oldalt ahol ékszereket és piercingeket lehet vásárolni.mind ezüst meg ilyen szép kő van az összesben.
Szeretnék majd én is rendelni valamit onnan.
Ha jó az oldal és megbízható akkor elküldjem majd Neked?:)
Most csinált a lány egy új weboldalt. Még elég kezdetleges de szerintem egy héten belül fent lesz minden :)
itt az oldal :)
ha valamit rendelni szeretnél tőle akkor azt a nikolettshop@freemail.hu email címen megteheted :)
jó vásárlást :)
sálakat általában turkálóban, mert ott hihetetlen olcsó, mégis ugyanúgy néz ki, mint akár egy bershkás vagy ilyesmi
ékszereket/hajpántokat általában ott, ahol épp le van árazva: legtöbbször CundA, HandM, Takko, NewYorker, Tally, Pimkie, stb.
ékszerek, bizsuk, hajpántok: ebay :)
sálak, kendők: Mango, H&M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!