Honnan tudj. átok, hogy jól áll-e az a smink, amit viseltek?
Hogy jól használtátok-e a dolgokat ?
Mert ha szétnéztek, rengeteg olyan nőt látni, akik sminkelnek ugyan, de olyan orbitálisan rondán vagy közönségesen, hogy csak nézek.
Én ezért nem is merek sminkelni-mondjuk nem is tudok, szintén ezért-, mert félnék, hogy az, amit én szépnek látok otthon, az lehet, hogy nevetséges...
Ui.: bocs a tudjátokért, de így engedte kiírni.
szerintem mondjuk jobb is ha nem sminkeled magad
én se sminkelem magam és csak röhögni tudok az osztálytársaim akik már 10 éves koruk óta sminkelték magukat és ráncos a bőrük mint egy 40 évesnek
13l
nem h örülnél h válaszolnak xD
Nos, ha valaki sminkkel akkor VALÓSZINÜLEG olyan szineket választ amik jól állnak neki és illenek a stílusához.
Itt lehet elrontani.
A másik rontása lehetőség ha nem tudod használni a termékekt rendeltetés szerűen:/
Hát kb. ennyi
ÓÓÓ és a megvilágítás. Azzal nagyon sokmindent ellehet rontani. Ha reggel sminkelsz levan húzva a redőny .. aztán meg kimész közben feljött a nap..:/ azért nem mind1 xD
17L
Onnan, hogy érdekel annyira a téma, hogy utánanéztem mindennek, ami rám vonatkozik és az alapján sminkelek.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!