Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan tudj. átok, hogy jól...

Honnan tudj. átok, hogy jól áll-e az a smink, amit viseltek?

Figyelt kérdés

Hogy jól használtátok-e a dolgokat ?

Mert ha szétnéztek, rengeteg olyan nőt látni, akik sminkelnek ugyan, de olyan orbitálisan rondán vagy közönségesen, hogy csak nézek.

Én ezért nem is merek sminkelni-mondjuk nem is tudok, szintén ezért-, mert félnék, hogy az, amit én szépnek látok otthon, az lehet, hogy nevetséges...

Ui.: bocs a tudjátokért, de így engedte kiírni.

2011. szept. 20. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem az erős smink is csak egy tusvonal, szempillaspirál, esetleg valami barnásabb árnyalatú szemhéjpúderrel..nem nagyon lehet elrontani :) és onnan érzem,hogy jó ha jól érzem magam úgy :)
2011. szept. 20. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetsen sminkelek, szóval nem aggódom túl a dolgot.
2011. szept. 20. 15:46
 3/9 A kérdező kommentje:

Az csak egy dolog, hogy jól érzed magad benne, ők is annak érzik, azért mennek utcára, mégis nevetséges.

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 20. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
48%

szerintem mondjuk jobb is ha nem sminkeled magad

én se sminkelem magam és csak röhögni tudok az osztálytársaim akik már 10 éves koruk óta sminkelték magukat és ráncos a bőrük mint egy 40 évesnek

13l

2011. szept. 20. 15:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg, de nem a 13 évesekról kérdeztem.
2011. szept. 20. 15:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, nevetséges, ha a 12-13 évesek kimennek az utcára vakolatot viselve, de a kérdésem most nem erre irányul.
2011. szept. 20. 16:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nem h örülnél h válaszolnak xD

Nos, ha valaki sminkkel akkor VALÓSZINÜLEG olyan szineket választ amik jól állnak neki és illenek a stílusához.

Itt lehet elrontani.

A másik rontása lehetőség ha nem tudod használni a termékekt rendeltetés szerűen:/

Hát kb. ennyi

ÓÓÓ és a megvilágítás. Azzal nagyon sokmindent ellehet rontani. Ha reggel sminkelsz levan húzva a redőny .. aztán meg kimész közben feljött a nap..:/ azért nem mind1 xD

17L

2011. szept. 20. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy érdekel annyira a téma, hogy utánanéztem mindennek, ami rám vonatkozik és az alapján sminkelek.

17/L

2011. szept. 20. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
keress pár sminkblogot, de youtube-on is vannak ilyen témájú csatornák, bár azok nagy része angol. ott szoktak szép hétköznapi sminkeket csinálni, és tippeket is adnak, hogy kinek mi áll jól :)
2011. szept. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!