Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Crystal Nails Top Shine-t...

A Crystal Nails Top Shine-t mire lehet hasznalni?

Figyelt kérdés
2018. dec. 25. 10:18
 1/10 A kérdező kommentje:
Ugy ertem, milyen alapon nem reped meg? Probaltam gellakkra, cover pinkre illetve titanium clearre, egyszeruen MINDENEN bereped... Egy probakeszlet resze volt, halistennek csak 4ml, de egyszeruen semmire nem tudom hasznalni...
2018. dec. 25. 10:20
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Elvileg fényzselé, szinte bármire jónak kéne lennie. Nem kened túl vastagon? Ha jól tudom az a top Shine a legmerevebb illetve nagyon kell vigyázni hogy vékonyan legyen felkenve.

Egyébként nem egyszer hallottam hogy az ilyen kezdő csomagoknál, ahol mindenből egy 'próba' mini kiszerelést kapsz elég gagyik benne a dolgok..

Én amúgy a crystaltól a cool top gelt ajánlom, nekem az vált be a legjobban.

2018. dec. 25. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
A top shine egy merev fényzselé, kizárólag műkörömre használható, vékony rétegben.
2018. dec. 25. 11:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy vastagon kenem, fogalmam sincs igazabol, a cool top gel az tenyleg nagyon jo illetve a top shine extreme, csak ezt is el akarnam hasznalni valamire... Koszonom a valaszokat! :)
2018. dec. 25. 11:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Kedves #3-as. Kizárólag műkörömre? Nem mondod?
2018. dec. 25. 12:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, kizárólag műkörömre... Tehát géllakkra nem mehet. Mi ezen a bonyolult?

Semmi baj az anyaggal egyébként, csak tudni kell használni.

Pl azt sem árt tudni, hogy mi mire való.

A cn próbakészleteiben nem gagyi dolgok vannak, csak mindenből kicsi kiszerelés.

2018. dec. 25. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Szinte bármire. Képzeld, néztem annyira intelligensnek a kérdezőt, hogy gondoltam nem kerítést akar vele festeni :) Mindenre alatt értettem a porcelánt, zselét nem pedig a kutyaházat.
2018. dec. 25. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
A kérdező géllakkra is próbálta...a mindenbe meg az is beletartozik.
2018. dec. 25. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

3 step géllakkról hallottál már?! Szerinted annak a tetejére mi megy? Levegő?

Nem csak egyfajta géllakk van könyörgöm.

Ne nézzél már teljesen fogyatékosnak

2018. dec. 26. 00:35
 10/10 anonim ***** válasza:

3 step (meg bármilyen) géllakkra rugalmas fényt teszünk. Ha okoskodsz, legalább ésszel tedd.

A kérdés a top shineról szól, ha nem tűnt volna fel. Az pedig egy merev fény, ami nem mehet rugalmas alapra.

2018. dec. 26. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!