Suliba labellót vagy szájfényt szoktam használni, viszont ha eszek vagy iszok akkor mindig lejön és kenhetem fel újra. Tudnátok valamit ajánlani hogyan nem jön le?
Figyelt kérdés
#szájfény #labelló
2018. dec. 18. 17:29
1/9 anonim válasza:
Minden lejön, sajna:D Nincs olyan szájra való smink ami nem jön le evés/ivás hatására, maximum a tartós folyékony rúzsok de sokszor még azok is.
2/9 anonim válasza:
Ne használj ilyeneket! Hosszú távon nagyon nem lesz jó. Egy idő után annyira hozzászoksz, hogy kicserepesedik és vérzik nélküle az ajkad.
3/9 anonim válasza:
Ne egyél és ne igyál:D Mást nemtudsz
4/9 anonim válasza:
Szerintem semeddig nemtarr újra kenni a labellót és a szájfényt evés és ivás után.
5/9 anonim válasza:
Talán ne egyél folyton, ha az újra felkenése is zavar... Ezek lejönnek, ez ilyen, de miért gond újra felkenni?
6/9 anonim válasza:
napi folyadék bevitel... + ne nyalogassa az ember a száját --> ezektől cserepesedik ki.
A labello zsíros, az csak védi a hidegtől az ajkakat.
Kérdező, azért használati eszköz/termék, hogy használd s ne spórolgass, ha használod. Azért van.
Nekem mindig zsebemben van mindenhol az ajakbalzsamom s naponta 10x is bekenem. Inni s enni pedig kell.
Nem filléres dolog miatt fogom eldobni a létfontosságú tevékenységeket.
Ha színeset használsz s maradandót szeretnél: Tetoválás megoldja 😂
7/9 anonim válasza:
Sehogy. Ezeknek nem olyan a formulája.
Matt rúzsokból, folyékony rúzsokból vannak nude árnyalatok amik semmivel nem élénkebbek mint egy színezett ajakápoló, viszont sokkal tartósabbak.
8/9 anonim válasza:
Én szàjkontúr ceruzàval festem a szàm.Nem ragad,nem zsíros és tartós
9/9 anonim válasza:
Ez ilyen, és kész. Én is mindig újrafényezem a számat minden evés-ivás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!