A 15-18 évesek szoktak rúzst használni vagy csak szájfényt?
Én 16 éves csaj vagyok és használok rúzst,sztem normális.
fehér bőrőm van ehez imádom piros rúzst használni,jah és fekete a hajam.
régen szerettem a szájfényt de már nem,mert hamarlehön,a rúzs meg nekem továbbtart :] használj nyugodtan rúzst mert nagyon nőies.^^
szia!
csak labellot vagy ajakápolót használok.
17/L
Szerintem inkább csak szájfényt használnak. Színeset, vagy színtelent esetleg csillámosat.
Rúzzsal nem szeretnek pepecselni meg valamiért azt hiszik inkább az öregeknek való.
Persze vannak kivételek.
Én 19 vagyok, mindkettőt használok :) de inkább rúzst, mert nem bírom hogy a szájfény elfolyik meg túlságosan híg...
Hozzátenném, hogy egy barátnőm sincs aki rúzst használna és iskolában is folyton csak szájfény ment.
Én azért használok (halvány, rózsaszín) rúzst, mert a szám így is túlságosan telt és szájfénytől csak méginkább dúsabbnak tűnik.
nagyon köszönöm:)))
eddig csak szájfényt használtam, de most már inkább kezdek áttérni a rúzsra
Szija, én 16éves vagyok és csak rúzst használok, ami matt és nem csillog. Utálom a csillogós szájfényeket is... -.-"
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!