Szemhéj csillámot hogy kell használni?
Sziasztok!
Karácsonyra sminkpalettákat kaptam, ne nagy márkára gondoljatok. Van közte szemre való csillám...
Rákerestem neten, de az enyém nem ilyen mikrocsillám vagy mi a hivatalos neve, szóval nem por, amit alapba nyomkodsz ujjal vagy ecsettel. Ez ugyanolyan tartóban van, mint a szemhéjpúderek, palettán kvázi. Kipróbáltam, felkentem, viszont állagra nem porjellegű, hanem kicsit ragadós, úgyhogy rövid idő alatt össze is ült pislogásnál egy csíkban a szemhéj tetején a ráncban. Meg hát egész este kellemetlen volt, mint mikor sírás után nedves az ember szeme.
Arra gondoltam, hogy biztos kell alá szemhéjpúder - de ha ragadós, akkor azt is leszedi gondolom...?
Hogy kellene az ilyesmit használni? Jól használni? Próbáltam neten rákeresni, de mindenhol csak a profi sminkesek által használt porokra bukkantam, ilyen verzióra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!