Férfi létemre undorító ha egy nő sminkel?
Szerintem te inkább csak egy kis senki vagy, ezért így próbálod kompenzálni magad. Bántottak picinyem? Jaj de rossz neked.
23/f
"Nem muszáj mindenáron a jó külsőért tenni,hogy bejöjj egy férfinak." - ó, te tényleg azt hiszed, hogy a férfiaknak sminkelnek a nők? :D Tévedsz, kérdező, ha egyetlen férfi nem volna a földön, akkor is sminkelnénk, mivel szeretünk sminkelni, szeretjük a sminktermékeket kinézni, beszerezni, kipróbálni, imádjuk az ecseteket, a színeket, az új technikákat, kísérletezni stb.
Nos, hogy ki a buta, arról vitatkozni sem érdemes, egyetlen tagmondatot sem sikerült hiba nélkül leírnod. Én imádok sminkelni, egyébként meg két diplomám van és az üzleti szférában dolgozom évek óta. Az olyan frusztrált kis p*csöket, mint te megmosolyogja csak a magamfajta tudatos nő, aki szerinted undorító és buta liba, mert sminkel.
Még az a szerencse hogy van aki sminkeli magát és van aki nem.
Meg van a választási ehetőség. Ez a szép a nőkben hogy ahány annyi féle , forma.
Az lenne a rossz ha minden nő egyformán nézne ki.
De gondolom ő jöhet.
Szinte minden nő sminkel és nem mind hülye liba, ráaádásul nem is képzeli mindenki, hogy ettől drasztikusan szebb lesz (pedig könnyen lehet, hogy igen).
A szépeknek és a rondáknak számít a legkevesebbet, bár nekik is segíthet, de a nagy többség a kettő között van s rajtuk rengeteget tud emelni a smink.
Nem, egyáltalán nem tuti, hogy zavarja őket, ha smink nélkül látják őket, egész évben járhatnak smink nélkül, nem szégyellve a korukat sem, de attól még kisminkelik magukat a lányuk esküvőjére.
Az embereknek NAGYON fontos a külső. Annak is, aki nem felszínes, ez eléggé elkerülhetetlen, áthatja az életet. Bizonyos szakmákban kötelező a smink, általában csak a nők számára, de nyilván van, ahol a férfiaknak is.
A jó smink olyasmi, mint egy jól megválasztott ruha, előnyösebb megjelenést ad, illetve segíthet az önkifejezésben, plusz sokakat szórakoztat, a sminkelés igen komoly hobbi lehet ;). Nem tudom, hol élsz te, hogy nem látod, hogy az élet számtalan területén igen fontos dolog a kinézet... Sokszor pedig egyszerűen poén.
Én értem ezt, pedig sosem sminkeltem, nem értek hozzá.
Szerintem itt nem az arc kiemeléséről és az apróbb hibák eltüntetéséről van szó, hanem a kilós vakolatról ami tényleg teljesen megváltoztatja az arcot.
Kérdező, az ilyen natúr sminket például egyáltalán észre sem veszed, de mégis felfrissíti az arcot.
A vakolat tényleg szörnyű, de azért van különbség a kettő között
1. De, a nők tudják, hogy a smink lejön. Le is szokták mosni esténként, bizonyám.
2. Nagy esélye van annak, hogy aki szerinted sminkmentes igazi nő, az valójában szép natúr sminket használ.
3. A nők elenyésző százaléka használ sminket a férfiaknak való tetszés miatt.
4. Egy igazi nőt nem izgatja a gyakorin frusztráltságát levezető felszínes megmondóember.
Kivàncsi lennèk hogy te igazi férfi vagy e.
Amúgy szerintem semmi baj a sminkeléssel hogy ha normális keretek között zajlik, nem pedig 5 kg vakolatott kennek magukra az amberek.
Nem baj, legalàbb most kiderült hogy hülye liba vagyok egy ismeretlen gyakorikérdésekes huszár szerint.
Ja meg mèg igazi nő se vagyok.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!