Férfi létemre undorító ha egy nő sminkel?
Kedves harmadik.
Szerintem az, hogy azt àllítja, hogy egy sminkelt nő nem is nő, csak hülye liba na az felszínesség. Ez olyan mintha a szőrös mellkasú férfiakra azt mondanád, hogy bunkók.
Nem tartom magamat rondának, de szeretem kiemelni az arcom előnyös részeit. Akkor ezek szerint hülye vagyok.
Ismerek olyat, akinek konkrétan nincs szemöldöke, ezért ő mindig festi. Ő is hülye akkor, pedig jogász.
Egyetemi oktató, neves nemzetközi szervezetek tagja, de sminkeli magát. Csak egy liba.
Üzletasszony, karikás szemekkel. Korrektort hasznàl. Hülye liba.
Ez egy egyszerű és felszínes látásmód. Tanuljatok màr meg különbséget tenni a kilónyi vakolat és az igényes smink között..
"A sminkes nők olyan hülye libák h az hihetetlen"
Ez a mondat meg mindent elárul rólad. 🤦🏻♀️
Tök jó, hogy ismered azt a több millió nőt, aki sminkel a világban, és lehülyézed őket. Nyilván hülyének tartod Polgár Juditot is, aki sakknagymesterként sminkeli magát. Micsoda buta liba! :D
Nem gondolod, hogy te vagy a hülye? Hogy jössz ahhoz, hogy lehülyézz nőket csak azért, mert nem az ízlésednek megfelelőek?
Mégis mi az összefüggés a smink és a "hülye liba'- skála között? Ennyi erővel aki fésülködik is egy felszínes tyúk? Vagy hogy van ez?...
Egyébként ha te vagy az a visszajáró kérdező, aki csak ki akarja nyilvánítani erről a véleményét, akkor ezt annak tedd, akit érdekel, de unalmas minden egyes nap a provokatív kérdéseidet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!