Csak nekem nincs érzékem a sminkeléshez?
Azt látom hogy nők tucatjai járkálnak az utcán szebbnél szebb sminkekben, mintha ez velünk született tulajdonság lenne.
Én meg még egy szempillaspirált se tudok úgy felkenni, hogy ne kenjen össze a szemhéjamat

Igazából a gyakorlás a titka, de tényleg.
Az első x alkalommal borzalmas tusvonalat húztam, és úgy el se mentem sehova, le is szedtem, de kb 3x alkalom után már egész szép volt, per pillanat pedig ott tartok, hogy kb 3 perc alatt megvan a sima tusvonal, 5-10 perc alatt egy szép cicaszem.
Gyakorolni kell, illetve több szögből megnézni az eredményt, + természetes fénynél is látni, hogy milyen.

14 éves korom óta festem magam - ha gáz, ha nem. Természetesen annó egy lila szemceruzával húztam a szemhéjamra egy vonalat, szempillaspirált tettem, meg a pattanásaimra korrektort.
Most 22 vagyok, tudom hogy voltak időszakok, amikor viszonylag hülyén nézett ki rajtam valami, túl világos korrektort tettem a szemem alá, vagy nem tettem. Vastag alapozó, túl sárga alapozó, és semmi bronzosító vagy pirosító, lárva arcú voltam rendesen a képeken is.
Szerintem az utóbbi pár évben már elég szépen sminkelek, viszont ehhez sokszor, szinte muszáj hülyén is kinézni.
De ha sok videót nézel beletanulsz, megtalálod a jó termékeket, a szemhéjadat pedig letörlöd egy fültisztító pálcikával ha szemfestékes lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!