Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak nekem nincs érzékem a...

Csak nekem nincs érzékem a sminkeléshez?

Figyelt kérdés

Azt látom hogy nők tucatjai járkálnak az utcán szebbnél szebb sminkekben, mintha ez velünk született tulajdonság lenne.

Én meg még egy szempillaspirált se tudok úgy felkenni, hogy ne kenjen össze a szemhéjamat

2018. dec. 6. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk még ezzel így egy páran. Gyakorolj, és idővel jobban fog menni.
2018. dec. 6. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Igazából a gyakorlás a titka, de tényleg.

Az első x alkalommal borzalmas tusvonalat húztam, és úgy el se mentem sehova, le is szedtem, de kb 3x alkalom után már egész szép volt, per pillanat pedig ott tartok, hogy kb 3 perc alatt megvan a sima tusvonal, 5-10 perc alatt egy szép cicaszem.

Gyakorolni kell, illetve több szögből megnézni az eredményt, + természetes fénynél is látni, hogy milyen.

2018. dec. 6. 18:08
 3/5 Metionin ***** válasza:
Nem, szerintem ez olyan mint a rajzolás, van akinek tényleg nem megy de gyakorlással simán fejleszthető. Én anno először alig tudtam felkenni egy rúzst vagy kihúzni a szemem, ma meg 10-12 évvel később pillanatok alatt megcsinálom. Ami nincs a napi rutinomban, azt viszont ugyanúgy ügyetlenül használnám mert nem gyakoroltam (pl. szemhéjtus vagy pirosító, utóbbi életemben nem volt rajtam, azt se tudom hova kellene kenni).
2018. dec. 6. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Hat, en meg egy csomo bena sminket latok az utcan...
2018. dec. 8. 08:07
 5/5 anonim ***** válasza:

14 éves korom óta festem magam - ha gáz, ha nem. Természetesen annó egy lila szemceruzával húztam a szemhéjamra egy vonalat, szempillaspirált tettem, meg a pattanásaimra korrektort.

Most 22 vagyok, tudom hogy voltak időszakok, amikor viszonylag hülyén nézett ki rajtam valami, túl világos korrektort tettem a szemem alá, vagy nem tettem. Vastag alapozó, túl sárga alapozó, és semmi bronzosító vagy pirosító, lárva arcú voltam rendesen a képeken is.

Szerintem az utóbbi pár évben már elég szépen sminkelek, viszont ehhez sokszor, szinte muszáj hülyén is kinézni.

De ha sok videót nézel beletanulsz, megtalálod a jó termékeket, a szemhéjadat pedig letörlöd egy fültisztító pálcikával ha szemfestékes lett. :)

2018. dec. 8. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!