Milyen termékekre lesz szükségem a sminkeléshez?
16 éves vagyok és eddig sosem sminkeltem magam.
Az egyetlen termék amit ismerek az az alapozó. Mi kell még? Mi a pontos elnevezés?
Lehet venni ilyen kisebb próba csomagot?
Osztálytársnőimnél láttam ilyen tenyérni kis téglalap alakú sminkkészletet.
Mennyibe kerül egy ilyen? És hol lehet kapni?
Köszi a segítséget előre mindenkinek!!
Attól függ, hogy milyen a bőröd?!Zsíros, száraz, normál. Van rajta pattanás, bőrhibák? ha igen akkor egy korrektor kellhet, de ha nagyon problémás a bőröd, akkor alapozót, de csak jó minőségűt, ne ilyen 100-as boltban vegyél!!Kell egy púder, amivel ezt fixálod. Szempillaspirál, vagy még akár egy egyszerű fekete szemceruza, tus. Vehetsz még valami natúr szájfényt, rúzst.+még ha nagyon cifrázni szeretnéd, még pirosítót is vehetsz. De mindezekhez szükség van ecsetekre, szivacsokra. Púderhez, Pirosítóhoz és az alapozóhoz.-Mindezeket a Rossmanban,DM-ben beszerezheted.
De este a sminket mindig jól mosd le, vegyél egy arclemosót a bőrödnek megfelelőt.Tonikot, ezt is a bőrödhöz megfelelőt. De a legfontosabb!! A hidratálókrém, szintén bőrödhöz megfelelőt!!
A sminkelés nem olcsó mulatság, de ezeket szépen, apródjával is be lehet szerezni. :) Remélem segítettem, és bocsi a hosszú válaszért :D 16/L
Először kezd az alapozással.
Korrektort használj a szem alatti "táskák" eltüntetéséhez.Ezután szemceruzával húzd ki a szemed alul.Eleinte ez elég is,mivel még nem sminkelted magad.
Szemhájpúdert applikátorral könnyen felviheted a szemedre.Vannak olcsóbb sminktermékek,de a márkásak,min pl. az avon garantált siker,viszont drága.Kb 500 ft-ért is lehet kapni de olyan téglalap alakú kb 2000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!