Hogy sminkeljek edzőtáborba?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 17:10
2/11 anonim válasza:
sehogy mert úgy is elkenődik meg belesül a bőrödbe
3/11 anonim válasza:
Szerintem se sminkelj nagyon. Mármint edzéshez, gondolom úgyis leizzadod, meg ahhoz felesleges is. Esetleg ha nagyon pattanásos vagy, korrektor. Viszont ha vannak más programok is, ahhoz sminkelhetsz ugyanúgy, mint szoktál.
4/11 anonim válasza:
hát tényleg jobb ha sehogy. de pl előtte elmegetsz kozmetikushoz és tartós festékkel megcsináltathatod a szempilláidat meg a szemöldöködet, ha az is kell :) oké a szempilláid nem lesznek olyan látványosak, de azért mégiscsak jobb mint a semmi és kitart 2 hétig.
16/L
5/11 A kérdező kommentje:
köszi
és ha szempillaspirált előtte rakom fel akkor elkenődik?
2010. jún. 25. 17:19
6/11 anonim válasza:
Mármint ha edzés előtt? Szerintem a sima igen, de ha vízállót használsz, azt elméletileg nem izzadhatod le. Milyen edzőtábor egyébként? Mert azért egy tánctábor nem ugyanaz, mint egy vízi sport (mármint sminkelés szempontjából).
7/11 A kérdező kommentje:
először szárazföldi aztán meg be kell menni a balcsiba:S
2010. jún. 25. 17:27
8/11 anonim válasza:
Hát, vízbe én nem ajánlok semmi sminket. Ugyanis ott a vízálló sminkek is leáznak rólad. Legalábbis velem volt már úgy, hogy vízálló spirál volt rajtam, és azelőtt zuhanyoztam, mielőtt lemostam volna, és fekete karika lett a szemem alatt. :S Szóval szerintem a vízálló arra jó, hogy ha lefröcskölnek, vagy ilyesmi, de úszásra nem.
9/11 anonim válasza:
edzőtáborba minek kell smink azt mondd meg???
ott nem azt nézik h hogy nézel ki hanem h hogyan sportolsz!!
10/11 anonim válasza:
Edzéshez sehogy.Max. korrektor.De azt is csak,ha egy két dolgot kell eltüntetni.
Ha jól tudom(Legalábbis nálunk a tábor végén volt disco oda nyugodtan kisminkelheted magad.Bár az nem edzőtábor volt.Nem tudom,hogy nálatok szerveznek-e.)
Azért jó,ha lesz nálad sminkcucc.Mármint a partyra jól fog jönni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!