Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkeljek edzőtáborba?

Hogy sminkeljek edzőtáborba?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
sehogy
2010. jún. 25. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
sehogy mert úgy is elkenődik meg belesül a bőrödbe
2010. jún. 25. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se sminkelj nagyon. Mármint edzéshez, gondolom úgyis leizzadod, meg ahhoz felesleges is. Esetleg ha nagyon pattanásos vagy, korrektor. Viszont ha vannak más programok is, ahhoz sminkelhetsz ugyanúgy, mint szoktál.
2010. jún. 25. 17:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

hát tényleg jobb ha sehogy. de pl előtte elmegetsz kozmetikushoz és tartós festékkel megcsináltathatod a szempilláidat meg a szemöldöködet, ha az is kell :) oké a szempilláid nem lesznek olyan látványosak, de azért mégiscsak jobb mint a semmi és kitart 2 hétig.

16/L

2010. jún. 25. 17:18
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi

és ha szempillaspirált előtte rakom fel akkor elkenődik?

2010. jún. 25. 17:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mármint ha edzés előtt? Szerintem a sima igen, de ha vízállót használsz, azt elméletileg nem izzadhatod le. Milyen edzőtábor egyébként? Mert azért egy tánctábor nem ugyanaz, mint egy vízi sport (mármint sminkelés szempontjából).
2010. jún. 25. 17:23
 7/11 A kérdező kommentje:
először szárazföldi aztán meg be kell menni a balcsiba:S
2010. jún. 25. 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát, vízbe én nem ajánlok semmi sminket. Ugyanis ott a vízálló sminkek is leáznak rólad. Legalábbis velem volt már úgy, hogy vízálló spirál volt rajtam, és azelőtt zuhanyoztam, mielőtt lemostam volna, és fekete karika lett a szemem alatt. :S Szóval szerintem a vízálló arra jó, hogy ha lefröcskölnek, vagy ilyesmi, de úszásra nem.
2010. jún. 25. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

edzőtáborba minek kell smink azt mondd meg???

ott nem azt nézik h hogy nézel ki hanem h hogyan sportolsz!!

2010. jún. 25. 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Edzéshez sehogy.Max. korrektor.De azt is csak,ha egy két dolgot kell eltüntetni.

Ha jól tudom(Legalábbis nálunk a tábor végén volt disco oda nyugodtan kisminkelheted magad.Bár az nem edzőtábor volt.Nem tudom,hogy nálatok szerveznek-e.)

Azért jó,ha lesz nálad sminkcucc.Mármint a partyra jól fog jönni.

15/L

2010. jún. 25. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!