Sötét a szemem. Hogy sminkeljek?
Nagyon sötétbarna -szinte fekete- szemem van. Nagyon ritka, mindenki azt mondja, különleges. :) Hétköznapi, nappali, illetve alkalmi sminket keresek, amit magamnak is meg tudok csinálni. Tudtok segíteni?
Köszi :)
Hétköznap és nappal használj fekete szemhéjtust, amit picit cicásra húzz és spirálozd ki a pilláidat! :)
Alkalmi sminknél szerintem bármit bevállalhatsz, hisz ehhez a szemszínhez minden illik. A legjobbak szerintem a füstös szemek, ezzel nem nyúlhatsz mellé :)!
köszi :)
fekete szemhéjtust, szemcerkát és spirált használok, néha egy kis sötét lila szemhéjfestékkel, de valami újat szeretnék kipróbálni....
Én sminkesnek tanulok :)
Szerintem valami világosabb szemhéjpúder (pl púderrózsaszín vagy valami gyöngyházfényű) és arra felülre tusvonal. Fekete szempillaspirál, alulra pedig nem muszáj fekete szemceruza, lehet barna is. Ha szereted a rúzsokat, akkor tehetsz fel azt is, élénkebb színűt, ez attól függ, hogy a bőröd sötét vagy világos.
Alkalmi sminknek és barna füstös szemet javasolnék.
Mondjuk ezt, ez kivételesen jó szerintem:
http://www.youtube.com/watch?v=S-fVL6pg7P0
Ehhez viszont mindenképp valami nude szájfény, vagy rúzs.
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!