Lányok! Miért jó nektek ha egy fiút kisminkelhettek?
2010. jún. 25. 10:01
1/6 anonim válasza:
Kimondta h jó? Ezt egy videóból leszűrted vagy mi? grat
2/6 anonim válasza:
Hát megnéztem a videót, lehet a csajszi sminkesnek készül, és valakin gyakorolni kellett :)
Na, épp az öcskös volt kéznél :)
3/6 anonim válasza:
Poénból szerintem pasit is ki lehet, gondolom nem így ment ki az utcára.. :D
4/6 A kérdező kommentje:
nem egy videóból szürtem le, csak most divat a fiúkat is sminkelni, de lehet hogy sminkes lesz és azért
2010. jún. 25. 10:41
5/6 anonim válasza:
Hát már manapság minden előfordul. :O nagyot is néztem, de anno kicsi koromban én is csináltam hülyeségeket, az öcsémet beöltöztettük lánynak vagy divatbemutatót rendeztünk...nincs ebben semmi rossz :)
hát ez a video is nagyon poénesre sikerült! :/ 17.L
6/6 anonim válasza:
ha sminkesnek készülne az a lány aki a videóba a kisfiút kisminkeli akkor normális ecseteket használna nem olan kis szart amit a sminkekhez adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!