Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan mutassam meg a tervezés...

Hogyan mutassam meg a tervezéseimet másoknak a social median anélkül hogy ellopnák az ötleteimet?

Figyelt kérdés
Már régebb óta elkezdtem komolyan ruhákat , táskákat tervezni és szeretnék csinálni egy instagram profilt ahova a tervezéseket felteszem. De attól félek hogy ha felrakom őket akkor az ötleteimet ellopják. A normális válaszokat előre is köszönöm! :)

2018. okt. 21. 22:12
 1/3 anonim válasza:

Sajnos nem tudod ugy felrakni sehova jogvedelem, szabadalom nelkul hogy ne lopnak el, legalabbis tudtommal.

Ha az egeszet hobby szinten csinalod, akkor erdemes mondjuk vizjelet tenni a kepeidre. (bar azt is le lehet szedni)

Ha ebbol penzt is akarsz keresni, szerintem semmikepp ne posztold jogvedelem nelkul.

En sportautot es 1-2 technikai dolgot terveztem hozza, azokat az adatokat a laptopomon taroltam, kulon jelszoval vedve. (sajnos vegul becsodolt az otletem, ugyhogy utolag posztoltam sok kepet, de addig meg ismerosoknek sem nagyon kuldtem el).

Sok sikert, remelem segithettem :)

2018. okt. 21. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A mai világ legnagyobb átka. Ruhákban, rajzokban meg be kell védetned a nevet, úgy a neved nem, de a terveket úgy is lekoppintják, mint a kínaiak évtizedek óta. Csak az a kérdés, hogy egy bemutató előtt vagy után. Ha utána, akkor már mindenki fogja tudni, hogy te találtad ki előbb.
2018. okt. 21. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A szabadalmi hivatal oldalán nézz körül, hogy mire milyen szabály érvényes. Ha még diák vagy, úgy tudom a szabadalom valamilyen formája ingyenes.
2018. okt. 22. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!