Ha szépen egymás alá leírom a gondolataimat, ötleteimet, az idealista lesz?
Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 12:57
1/13 Wadmalac válasza:
Ha betegesen pesszimista vagy, akkor nem. :)
2/13 anonim válasza:
Félóra elment az életemből, Miquel, mire megértettem, hogy az ideák listájáról beszélsz.
3/13 Wadmalac válasza:
Hogy stílszerűen válaszoljak, Miquel, te sem tegnaptól vagy elmeháborodott, hanem idi óta.
5/13 A kérdező kommentje:
Remek riposzt. Eddig is érdeklődve olvastam a tudomány témakörben feltűnő válaszaidat, de most látom, a humorod sem hétköznapi.
2017. febr. 2. 14:16
6/13 Wadmalac válasza:
A normális emberek unalmasak. Nem sorolom magam közéjük. :D
7/13 Wadmalac válasza:
Tudod, Wadmalac kiskorában komp akart lenni, de végül nem komplett.
8/13 anonim válasza:
nem attol kene varni a nagy segitseget hogy irkalsz ossze vissza minden felet elsosorban tegyel azert amilyen szeretnel lenni valositds meg az otleteidet
9/13 Wadmalac válasza:
Na ő már az önmegvalósításból azért letudott pár évet.
:D
10/13 A kérdező kommentje:
"Félóra elment az életemből, Miquel, mire megértettem, hogy az ideák listájáról beszélsz."
Az még hagyján, kedves kettes, de nekem is elment az életemből félóra, mire felismertem, hogy ez valóban az én kérdésem volt valamikor, és csak a te válaszod segített, hogy mit is akart jelenteni.
2020. máj. 19. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!