Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót ajánlotok nyárra?

Milyen alapozót ajánlotok nyárra?

Figyelt kérdés
nyár van , meleg van, megyünk a Balatonra meg fürdőhelyekre...már a vizálló szempillaspirált beszereztem:) de milyen alapozót vegyek, ami nem folyik le ha melegem van vagy hogyha vizhez ér... ? ötletek? valaki tud ilyet mondani?:D és vizálló szemceruza?:D irjatok neveket és árakat! köszii előre is a válaszokat!!!
2010. jún. 24. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kiváló termékeket tudok, szivesen teszek neked ajánlatot, de mivel a reklámozás tilos az oldalon, csak privátban. :)
2010. jún. 24. 11:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is írj privit, szépen kérlek :)
2010. jún. 24. 12:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha strandolni mész ne sminkeld magad.Amúgy nyárra teljesen jó egy színezett hidratáló is(pl.Nivea be beautiful színezett hidratálója).
2010. jún. 24. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:

standra szerintem tök természet ellenes a simnk

szerntem standra ne hazsnáj sminket

tul pláza P*csás..

2010. jún. 24. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan alapozó, ami teljesen vízálló, valamennyire biztosan lejön az arcodról. Válassz tartósabbat, jó minőségűt és használj fölé púdert, attól tovább marad fenn.
2010. júl. 21. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:
elég egy korrektor,az alapozó leolvad.
2010. júl. 21. 18:46
 7/11 anonim ***** válasza:

szerintem tök gáz mikor strandra sminkeli magát egy lány.

az ilyen kis ..csákat mindig körbe röhögjük :DD

2010. júl. 21. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:
miért gáz ha vki jól akar kinézni?én a tópartra is rakok fel egy kis szempillaspirált,alul kihúzom a szemem,és megigazítom a szemöldököm.
2010. júl. 21. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:
minek akarod magad a vízben festeni?!áááhj
2010. júl. 21. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:

oké hogy jól akarsz kinézni.. de szerintem egy lány ne csak sminkben legyen szép és csinos.

kérdezd meg a pasikat... mert szerintem a nagy többség nevet azon a lányon aki sminkeli magát a vízbe is.

és amúgy is nem túl szép látvány ha véletlenül lefolyik az arcod...

ma 19:17 voltam

2010. júl. 21. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!