Mennyibe kerül egy Monroe piercing berakása? Mennyire fáj?
Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 15:50
11/13 anonim válasza:
Nem ajánlom senkinek!!! Én is odavoltam érte,hogy hű,de jól néz ki,meg menőnek tartottam,aztán 2 év után meguntam,kiszedtem..ennek már 1 év, a helye viszont ott maradt. Csak belül forrt össze,de megmaradt a lyuk helye,elég csúnya szerintem :( Minden nap kenek rá 1 kg alapozót,hogy kevésbé látszódjon.. Most fogok plasztikai sebészhez menni,hogy helyrehozzassam valamennyire.
12/13 anonim válasza:
undorító ennél már csak a szemöldök pc a rosszabb...
13/13 anonim válasza:
Szerintem a kérdező az árra és fájdalomra volt kíváncsi, nem a véleményetekre, de csak remélni tudom, hogy ti is tudtok olvasni :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!