Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül egy Monroe...

Mennyibe kerül egy Monroe piercing berakása? Mennyire fáj?

Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
6 ezer körül, és kb annyira fáj mint egy köldök piercing, de mindnekinek más a fájdalomküszöbe. Tehát gondoldj bele, hogy átszúrják ott azt a vastag bőrrészt. Van akinek nagyon fáj, van akinek kevésbé. De azért le szokták lidokainozni. Utána zsibbadhat, meg fájhat , meg sokszor, el is gennyesedik :( de mindenkinek másképp birja.
2008. nov. 4. 16:45
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Milyen az a Monroe piercing?
2008. nov. 4. 17:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szépségpötty.Nekem alig fájt.Semmi gennyedzés semmi.Itt errefele (fehérváron)7000ft
2008. nov. 5. 11:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3000 Ft-ért csinálták Pécsett. Fertőtlenítik, érzéstelenítik aztán döfnek. :D Utána bedagad elég rendesen, ezért hosszabb piercinget raknak be. Kb. egy hét után ki lehet cseréltetni rövidebbre. Egy ideig kényelmetlen lehet az étkezések alkalmával, de hamar meg lehet szokni.
2008. nov. 5. 12:29
 5/13 A kérdező kommentje:
a 2. írónak: a Monroe piercing (vagy Madonna piercing) a száj fölött helyezkedik el, kicsit oldalra.:-˙) smileban ilyesmi xD
2008. nov. 5. 17:20
 6/13 anonim ***** válasza:

nekem egyáltalán nem dagadt be:)

ma szúrták. nemfájt:) csak most..:D

2009. jún. 20. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:

szépségpötty, Madonna piercing, Monroe piercing...ugyanaz mind.

Nekem egyáltalán nem fájt. 5500Ft volt.

2009. júl. 16. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:
hello. én tegnap csináltattam és rohadtjó. nekem nagyon tetszik.:D 3000 volt a szúrás és + 1000 az ékszer. jól elérzéstelenítette a pali és csak egy kis szúrást éreztem. mára kicsit bedagadt, de nem nagyon látszik. beszélni és enni kicsit óvatosabban de tudok!:) remélem segítettem.
2009. szept. 23. 18:50
 9/13 anonim válasza:
Nekem kb. 1 hete lett csinálva! Nem fájt mivel lefújták lidokainnal :) De aztán bedagad meg egy kicsit fájt is mikor már kiment belőle a lido :) :S ... De kilehet bírni ;) Nekem 4000 ft volt de ugy hogy én vittem a pc-t de ha nem viszel akkoris 5ért megcsinálják! ;)
2009. nov. 19. 18:22
 10/13 anonim válasza:
Hmm nekem nemsokára fogják csinálni és 500ft-ért úgy hogy én viszem a pc-t..De mondjuk nekem ismerős csinálja..Úgy általába 5000ft-körül csinálják..:)Ha tényleg annyira fáj mint a köldök pc(nekem az már van 12éves korom óta) akkor egyáltalán nem is fogom érezni!!:)Már nagyon várom..Amint megvan írom a tapasztalataimat..:)
2010. aug. 7. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!