Mennyibe kerül egy Monroe piercing berakása? Mennyire fáj?
Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 15:50
1/13 anonim válasza:
6 ezer körül, és kb annyira fáj mint egy köldök piercing, de mindnekinek más a fájdalomküszöbe. Tehát gondoldj bele, hogy átszúrják ott azt a vastag bőrrészt. Van akinek nagyon fáj, van akinek kevésbé. De azért le szokták lidokainozni. Utána zsibbadhat, meg fájhat , meg sokszor, el is gennyesedik :( de mindenkinek másképp birja.
3/13 anonim válasza:
Szépségpötty.Nekem alig fájt.Semmi gennyedzés semmi.Itt errefele (fehérváron)7000ft
4/13 anonim válasza:
Nekem 3000 Ft-ért csinálták Pécsett. Fertőtlenítik, érzéstelenítik aztán döfnek. :D Utána bedagad elég rendesen, ezért hosszabb piercinget raknak be. Kb. egy hét után ki lehet cseréltetni rövidebbre. Egy ideig kényelmetlen lehet az étkezések alkalmával, de hamar meg lehet szokni.
5/13 A kérdező kommentje:
a 2. írónak: a Monroe piercing (vagy Madonna piercing) a száj fölött helyezkedik el, kicsit oldalra.:-˙) smileban ilyesmi xD
2008. nov. 5. 17:20
6/13 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem dagadt be:)
ma szúrták. nemfájt:) csak most..:D
7/13 anonim válasza:
szépségpötty, Madonna piercing, Monroe piercing...ugyanaz mind.
Nekem egyáltalán nem fájt. 5500Ft volt.
8/13 anonim válasza:
hello. én tegnap csináltattam és rohadtjó. nekem nagyon tetszik.:D 3000 volt a szúrás és + 1000 az ékszer. jól elérzéstelenítette a pali és csak egy kis szúrást éreztem. mára kicsit bedagadt, de nem nagyon látszik. beszélni és enni kicsit óvatosabban de tudok!:) remélem segítettem.
9/13 anonim válasza:
Nekem kb. 1 hete lett csinálva! Nem fájt mivel lefújták lidokainnal :) De aztán bedagad meg egy kicsit fájt is mikor már kiment belőle a lido :) :S ... De kilehet bírni ;) Nekem 4000 ft volt de ugy hogy én vittem a pc-t de ha nem viszel akkoris 5ért megcsinálják! ;)
10/13 anonim válasza:
Hmm nekem nemsokára fogják csinálni és 500ft-ért úgy hogy én viszem a pc-t..De mondjuk nekem ismerős csinálja..Úgy általába 5000ft-körül csinálják..:)Ha tényleg annyira fáj mint a köldök pc(nekem az már van 12éves korom óta) akkor egyáltalán nem is fogom érezni!!:)Már nagyon várom..Amint megvan írom a tapasztalataimat..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!