Fiúk. Miért sminkeltek?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2010. jún. 22. 18:57
1/7 Diego93 válasza:
Nem sminkelünk.
Babi Bácsi 76 / F
4/7 anonim válasza:
mert szeretnék jobban bejönni a pasiknak ;)
15/f
5/7 anonim válasza:
szerintem nem gáz ha egy fiú sminkeli magát, vagyis ha csak alapozza az arcát. azt sok sztár is teszi, szóval sztem abban nincs semmi rosssz vagy b***is. de ha már a szemét is kifesté az már undorító xD 19/L
6/7 anonim válasza:
hát én nem lepődnék meg rajta ha pár év múlva már természetes lenne a fiúknak is a smink....
de én emosokon kívül még nem láttam sminkben fiút...undorító lenne az biztos...
17/L
7/7 anonim válasza:
az a fiú amelyik sminkeli magát egy undorító emós k*csög b*zi!!! az alapozás meg....maximum a filmekben a színészeknek nézhető el mert ott mindenkinek makulátlan kell h legyen a bőre. a hétköznapi életben az is gáz egy fiúnál!!! hova lesz így a férfiasság? :S :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!