Szerintetek ezt lehet? Fiúk?
Figyelt kérdés
15 vagyok, nem alapozom magam meg semmi ilyesmi, viszont ha felül kihúzom vékonyan a szemem és kívül kicsit felhúzom az nagyon jól áll nekem, és sokkal szebbnek látom tőle magam. szerintetek az ilyen smink mindennap suliba sok? fiúk ti szeretitek ha egy lány sminkeli magát? vagy ez sok egy lányon?2011. okt. 29. 13:35
1/3 nebula válasza:
én is szoktam így járni suliba, bár nem tudom 15 évesen ez mennyire jelent sokat. kinek mi a sok. vannak olyanok akik 15ök és full sminkben járnak suliba. ha eszerint nézzük akkor nem, nem sok egyáltalán az a kis kihúzás.
2/3 anonim válasza:
én 16 vagyok és használok alapozót,púdert,szemceruzát,spirált,tust és szájfényt/rúzst.soknak tűnik mégis mindennap olyan mintha nem lenne smink rajtam.nem csak attól függ hogy sok-e vagy nem hogy mennyi mindent használ hanem hogy miből mennyit rak fel és hogyan.szóval a szemceruza az semmi.amiatt nem kell aggódnod.vannak akik vérvörös szájjal és vastagon fekete szemmel mennek suliba.na az már sok.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van. Később se használj többet, maximum bulikra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!