Lányok, nők! Ti milyen szempillaspirált használtok?
Illetve milyet ajánlanátok egy kezdő sminkesnek, ami nem túl drága, és nem tapasztja össze a szempillátokat? És milyen keféjűt érdemesebb venni? (Véknyabb, dúsabb, görbített..stb)
Köszi előre is!:)
Nem használok, műszempillát ragasztok.
De régen a miss sporty 3D effectet használtam (sárga tubus, 1000 ft)
görbített keféje van és műanyagos.
Sminktanfolyamon tanultuk hogy hogy kell rendesen kifesteni a szempillát. Elárulom,hogy az hogy ilyen-olyan varázspillákat csinál,nem ragad,és nem csomósodik az csak reklámfogás. Mindegyikben kb ugyanaz van. A lényeg a sörte. Attól fügően hogy milyen pillát szeretnél.
Ne legyen ócska kínai,meg mindneféle műanyag ami nem jó a szemnek,de a drogériásokból kb bármelyik megteszi.
Akkor tapad és cosmósodik össze ha túl sokat teszel rá. Hidd el,próbáltam a Maybelline drága cuccaitól kezdve a Rimmel,Avon és Essecnen át mindent. Ugyanúgy lehet az olcsókkal is dolgozni. Ráadásul a szemsminkek közül a szempillaspirálnak van a legkevesebb ideje,tehát pár hónap alatt beszárad. Onnantól csomós,törött,ragad stb. Az már nem jó,ki lehet dobni. Persze vannak praktikák amikkel lehet húzni (melegítés,szemcsepp csöpögtetése a tubusba) de ennyi időre vannak tervezve.
Én jelenleg az Essence Volume Curl-t használom a legtöbb kliensemen,és magamon is,de mindig olyat veszek amihez épp kedvem van,nem sok különbséget láttam még eddig.
Annyi esetleg ha nagyon izzadós vagy,vagy ráncos a szemed akkor nem árt drágább vízállót venni,de a legtöbb vízálló amúgy is lejön vízzel és dörzsölléssel,szóval erre nem éri meg sok pénzt áldozni.
Kifestés után az ujjaimmal el szoktam igazítani a pilláimat,és odaatartom eléjük hogy bepördítve száradjanak meg,így olyan hatása lesz mint a műszempillának. Továbbá ott vannak a ki sminkes ecsetek,a sörte és a kefe alakú,amik azért vannak hogy kifésüld hogy ne ragadjonak össze.
Rétegekben vidd fel,így nem lesz túl sok és nem ragad össze,könnyebben kezelhető. Itt egy pár videó is:
Oriflame XXL WONDDERLASH. Szuperjó, élénkfekete, szétválaszt, hosszít és dúsít. Görbített keféjű.
Vagy a Cien márka fekete csomagolású fajta a jó befutó még nálam. Egyenes keféjű, intenzív fekete, szuper hatású, szétválaszt, dúsít, hosszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!