Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen állatkísérletmentes...

Milyen állatkísérletmentes szempillaspirált és ajakápolót használtok/ ajánlotok? Fontos!

Figyelt kérdés

Aki nem figyel oda ilyesmire, akkor ez a kérdés értelemszerűen nem neki szól.

Eddig Catrice vízálló szempillaspirált (sokat könnyezem) és korrektort használtam, de most csak olyan DM van a közelben, ahol sajnos nem lehet kapni.

Alverdére gondoltam, de most olvastam, hogy feketelistára került, de a Max Factor meg felhagyott a kísérletekkel. (Mondjuk 1-2 listán még látom)

Maybelline sem és a Manhattan sem jöhet szóba.

Essence pedig szintén nincs.

Most átfutottam, és egy lista szerint Rimmel sem lehet.

Ajakápolóból meg eddig Carmex-et használtam, szeretem is, de az összetevői szerint tele van kőolajjal és hasonlóval, és azt azért nem szeretném megenni.

Arra is gondoltam, hogy itthon kakaóvajat és szőlőmagolajat összekeverek egy kis tégelyben (majd veszek valahol. ) és akkor az kézkrémnek is jó. (Ezért lenne szuper hordozható méretben, mert a kezem és a szám is nagyon kiszárad, amíg odaérek a suliba, és az azért fáj is.

Ha csak csúnya lenne, akkor otthon bekenném (Kiskoromban hozzászoktam az ekcémához, csak 4-5 éve múlt el. )

Minden segítséget nagyon köszönök!

18/L

2016. jan. 30. 12:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg a S-he? :)
2016. jan. 30. 12:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg az Astor?
2016. jan. 30. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jársz Rossmannba, az ottani sajátmárkás termékek (Rival de Loop Young) nagyon jók, a honlapjukon meg tudod nézni őket, ráadásul nagyon olcsók is. Vagy a pinkpanda.hu webshopról tudsz rendelni, ott minden állatkísérletmentes! :)
2016. jan. 31. 14:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Hű, nagyon köszi a választ! :)
2016. jan. 31. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!