Mit lehet kezeni kifordult tágesszel?
Figyelt kérdés
3 éve van tágeszem, 1 éve nem tágítottam. 20-asig jutottam 3 év alatt, 1 éve ez van benne csak. kb 14mm óta ki van fordulva, Volt hogy kivettem 2 hónapra, beraktam, 2 napig jól állt. Lehetetlen hogy össze forrasszam, egy már nem megy össze, és el sem tudnám magamat képzelni nélküle, ahogy sokan mások. Tegnap vettem egy 18as tömötett, hátha..de nem javult a helyzet. Hiába forasztanám össze..Ilyenkor mit kell csinálni? Nem tágítottam gyorsan, havonta 2 mm, és be sem gyulladt, kivéve amikor kifordult. De egyébként nem vészes, csak olyan mintha dupla lenne..:D2018. szept. 8. 10:16
2/2 A kérdező kommentje:
megfordult a fülemben..izé..fejemben. csak hát nem ismerek olyat. :( gondoltam hátha van itt egy tágeszes, aki járt így és helyre tette.
2018. szept. 8. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!