Kifordult a & elvékonyodott a fülem össze fog még menni?
14 milis fülem volt még ma de mikor kivettem irgalmatlan vékony voltcsoda h nem szakadt el eddig. eleve rossz helyre volt szúrva a fülbevaló lyuk, de nem voltak erre utaló jelek hogy igy elvékonyodjon(max h a tágesz pereme kilógott). most reggel már nem tettem be de alul ki van fordulva kicsit. mennyi idő alatt lesz 1 ugymond szép behegedt lyuk?(a másik fülemmel nincs baj tudom hogy kell tágitani ne oktassatok ki légyszi)
17/f
Levi, szerintem barátkozz össze a megmaradt füleddel most, vagy sebésznél húzasd össze ki lehet bírni
Beheggedni nem fog, mert gondolom jó ideje hordtad már a tágítót, és egy idő után már a fül feladja a küzdelmet és nem akar majd össze húzódni
Sajnos ez a probléma fenn áll ha már a nem szimmetrikus lyukat kezdi el tágítani az illető
Tanácsos megcsináltatni sebésznél, utána egy normálisan szúrt új lyukkal ismét elkezdeni
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!