A köldök pc-mnél a luknál nagyon elvékonyodott a bőr. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 13:06
1/6 anonim válasza:
Sajnos semmit nem tudsz tenni.
(Nekem is ilyen lett terhesség után... És nem áll vissza.)
2/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen a "felső" köldök piercingem pedig még csak terhes sem voltam/vagyok.Nade minél régebben van meg,annál vékonyabb lesz ott a bőr.Ez igaz köldök-intim piercingnél a legjobban.
3/6 A kérdező kommentje:
ha kiveszem az nem segít, h megerősödjön a bőr?
2011. ápr. 30. 16:32
4/6 anonim válasza:
nekem is egy kicsit elvékonyodott, de megállt szóval, így most jó, max kiveszed vársz pár hónapot és újra szúratod de lehet ez sem megoldás:)
5/6 anonim válasza:
Attól függ mióta van benne.Ha legalább 2-3 éve akkor be sem forrad hacsak fel nem vágatod.Ilyenkor szokták azt ajánlani h rakjanak bele a nők kisebb ékszert mert akkor nem annyira feltünő,de az meg vicces.Dehát amikor szúrattad csak tudtad h előbb-utóbb a bőr elvékonyodik.Ez még fülbevalónál is így van.Kivéve nyelv-mell piercing.Ott lenn(christina piercing)is elvékonyodik pl.Ez van
6/6 anonim válasza:
Honnan tudtuk volna előre, hogy elvékonyodik a bőr?
Enyém is elvékonyodott és be se forr, pedig évek óta nincs benne piercing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!