Bitangjó kérdése:
Fültágításnál kifordult a "hús", ez vissza fog menni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Kb 2 napja tágítottam mindkét fülemet 6mm-ről 8mm-re és most hátul egy kb 1mm-es "hús" ki van fordulva mindkettőn. Ez idővel visszamegy magától? Vagy ha nem akkor mit lehet vele csinálni? Köszi előre is.2014. febr. 11. 16:31
1/15 anonim válasza:
Magától nem fog visszamenni. Talán ha visszateszed egy időre a kisebbet, majd később vissza nagyobbat de még akkor se garantált. Egyébként ez gyakori fültágításnál.
2/15 A kérdező kommentje:
És ha nem rakom vissza a kisebbet akkor mi lesz vele?
2014. febr. 11. 17:55
4/15 A kérdező kommentje:
Értem, valahol olvastam h az egyik páciens hasonlóan járt és kenegette meg ápolgatta és leszáradt neki az a kis cucc. Ha visszarakom a 6-ost akkor elvileg visszahúzódik az a kis hússzerűség?
2014. febr. 11. 18:10
5/15 anonim válasza:
Én nem garantálom neked :D Egyszer ezt csináltam és vissza is ment, de újra kialakult a tágítás során.. Ilyen a fültágítás, egyébként szinte mindenkinek valamennyire ki van fordulva a füle.
Elég furcsa hogy leszáradt neki, szerintem ez hülyeség.
6/15 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, egyik munkatársam mondta h neki is volt ilyen, de tágította tovább és neki nem maradt úgy. Lehet az a gond, h tágításnál csak a Bepanthen kenőccsel kenem be a fülem meg a tapert és nem csúszik eléggé? A 6ost nem szivesen raknám vissza, h aztán megint 8ra tágítsam :(
2014. febr. 11. 18:23
7/15 anonim válasza:
Figyelj te tudod én csak a tapasztalataimat írtam le. Ilyen helyzetekben nem szeretek tanácsot adni, mert mindenkinél máshogy van ez.
8/15 A kérdező kommentje:
Jogos, de azért azt se szeretném ha csúnya lenne, viszont már kezdtem örülni h csak még 1 és megvan a 10es amit szeretnék, erre ez most visszalépés lenne, aztán még egy kis fájdalom meg ilyenek :D Most írták face-en egy ilyen csoportba, h le kell vágatni azt a kis "vadhúst" -.-" Ennek még annyira se örülök mint a kisebb tüskének :S
2014. febr. 11. 18:49
9/15 anonim válasza:
Figyi ez nem a világ vége! :D Fültágítónál megszokott és ha ez segít még nem is olyan nagy mértékben kifordult a füled :D Szerintem kenegesd és szard le!
10/15 A kérdező kommentje:
Az lesz, kiderült h csak szivattak XD Ezt mondták ők is h kenegessem és helyrejön.
2014. febr. 11. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!