Bitangjó kérdése:
Fültágításnál kifordult a "hús", ez vissza fog menni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Kb 2 napja tágítottam mindkét fülemet 6mm-ről 8mm-re és most hátul egy kb 1mm-es "hús" ki van fordulva mindkettőn. Ez idővel visszamegy magától? Vagy ha nem akkor mit lehet vele csinálni? Köszi előre is.2014. febr. 11. 16:31
11/15 anonim válasza:
sose fogom megérteni, h mire jó a fültágítás... hogy fogtok kinézni 70-80 évesen pl... :|
12/15 anonim válasza:
Én se fogom soha megérteni, hogy idegeneknek mi köze a jövőmhöz.. Ne aggódjatok értünk!
13/15 A kérdező kommentje:
15:31 Az ilyen kedves embereknek aki ezt a kérdést teszik fel állandóan, csak ezt a képet szoktam megmutatni:
Ha nem így gondolnám, nem csináltattam volna meg. Köszönöm a kérdéshez nem illő válaszodat! ;)
2014. febr. 13. 17:43
15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg senki nem kíváncsi a véleményedre úgyhogy B*szódj meg :/
2014. márc. 1. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!