Hogyan kezdjek el sminkelni?
Mik az elso dolgok amiket be kell szerezni? Es milyen markat igy eleinte?
Nincsenek bor hibaim, se pattanasom, se szeplom tiszta az arcom, amit mindenki dicser. A szempillam fekete viszonylag dus de nem annyira hosszu mint egy festett. Az ajkam alapbol pirosas... mikor gyerek voltam mindig kerdeztek a szuleimet ha szedetik e a szemoldokom vagy ha festik e az ajkam mert piros volt az ajkam es feher a borom. A hajam sotet barna szinu, nagyon dus. Meg nem sminkeltem magam csak ha volt tanc verseny vagy ilyesmi ott kisminkeltek de el szeretnem kezdeni. A leirtak alapjan miket ajanlottok igy eleinte? A szemoldokom most se szedetem mert van formaja es alapbol nem olyan vastag mint most a divat :(. Eleg gyerek arcom van 15 evesnek nez mindenki, 22 eves vagyok.
Mindenki mondja, hogy szep vagyok de mar olyan csunyanak erzem magam ha ki megyek az utszara es mindeki olyan mint instagrammon a szep lanyok. Nem akarok fura lenni tovabb es sminktelen.
Van baratom, csak magamnak szeretnek jobb kozerzetet ha ki megyek az utszara.
Ha nincs bőrhibád akkor az arcodra sok minden nem kell. Ha fénylik a bőröd egy púder hasznos lehet, meg ha nagyon sminkelni akarsz egy visszafogott színű pirosító meg egy matt természetes hatású bronzosító elég. Esetleg vannak egész visszafogott highlighterek, ha fel akarod dobni a sminked, de elég könnyű átesni velük a túloldalra szóval lehet kezdőként ez kisit sok lenne.
Szemöldökre egy színtelen gél jó, hogy szépen álljanak a szálak. Ha esetleg vastagabb szemöldököt akarsz akkor pomédával lehet csalni és vastagabbra festeni, de ha nem olyan extra vékony mint a 90-es években volt divat nem szükséges.
Szemre ha akarsz használhatsz valamilyen visszafogott szemhéjfestéket (én mondjuk csak a bronzosítóból szoktam egy keveset elsatírozni a szememen, mert ad neki egy kevés színt de nem rikító), meg szempillaspirál.
Ha alapból pirosas a szád elég egy színtelen szájfény vagy ajakbalzsam.
Én ezeket használnám a helyedben, de szerintem nem vagy fura akkor se ha egyáltalán nem sminkelsz. Plusz az instás lányokon vakolatszerűen van mar a smink (még a "no makeup makeup" is minimum 15-20 sminktermékből áll náluk).
Mivel nem tudom mennyit akarsz rászánni kezdetnek márkára a Catricet, Trend it up-ot meg az Essencet ajánlom vagy még a Rimmel és a Maybelinne ami csak egy picicel van ezek felett árban (de Rossmannban gyakran van 25% kedvezmény Maybelinre vagy hogy írják :D)
Hello!
Szerintem nem azt kérdezte hogy elkezdjen e sminkelni szóval nem kell hegyi beszéd.
Én a helyedben csak egy kis bronzósítót,barnás szemfestéket,és szempilla spirált ajánlok.
Hogyha kicsit jobban megy már megpróbálhatsz tust használni.
a szádra esetleg egy balzsam vagy egy matt rúzs,esetleg színelen szájfény.
Én sem sminkelek, csak ha extra szép akarok lenni. Még sose volt bajom a sminktelenségből. Sminkből már volt bajom. :D Persze azért jó néha egy kis rásegítés, szeretem ezt a lehetőséget, hogy báemikor élhetek vele.
A szemöldök ne legyen hiányos, legyen formás.
A szempillák kispirálozva, az a nőiesség netovábbja. :)
Színes rúzs. Ennyi. :)
Ha mégis többet akarsz, akkor pattira korrektor, szemed fölé fekete cicás tusvonal.
Ha ennél is többet akarsz, akkor alapozó, highlighter, sötétítő, szemhéjpúder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!